Loopbaanadvies Almere: haal weer plezier uit je werk

Ben jij je functie ontgroeid, loopbaanadvies Almere helpt je bij het vinden van je volgende stap

Om te bepalen wat het beste loopbaanadvies is, ga ik als loopbaancoach in Almere met je in gesprek en krijg je opdrachten waar je tussen de gesprekken aan werkt. Aan de hand van de gesprekken en de resultaten van de opdrachten, kunnen we een duidelijk beeld opstellen. Hierbij kom je te weten wie je bent, wat je kerneigenschappen zijn, welke capaciteiten je hebt en waar jouw ambities liggen. Daarmee wordt het aanzienlijk makkelijker om in te schatten wat het logische vervolg is. Dit kan om- of bijscholing zijn, het zoeken naar een compleet andere functie of beginnen als zelfstandig ondernemer.

Ben jij je functie ontgroeid? Loopbaanadvies in Almere geeft antwoord

Het is belangrijk dat jouw loopbaanadvies in Almere aansluit op wie jij bent en wat jij wilt. Alleen op die manier kunnen we er namelijk voor zorgen dat je weer met plezier naar je werk gaat en je voldoening haalt uit je werkdagen. Daarnaast merk je al snel dat je ook betere resultaten en prestaties neerzet, omdat je beter op je plek bent na het loopbaanadvies in Almere.

Mijn naam is Yvonne Eikens, (loopbaan)coach en studiekeuze adviseur in de regio Almere. Ik ben eerlijk, enthousiast en hoor vaak dat ik er goed in ben om mensen vertrouwen te geven, de rode draad in een grote hoeveelheid informatie te vinden en structuur aan te brengen. Ik geniet er enorm van om werkenden en studenten te begeleiden in hun zoektocht en te komen tot een kloppende keuze, met hoofd èn hart!

Ik ben erg tevreden over het loopbaantraject. Yvonne heb ik ervaren als een zeer kundige empathische coach met brede kennis en ervaring.
Het meest waardevolle vond ik dat – doordat je met je traject bezig blijft en verschillende contactmomenten hebt – je je realiseert dat je uitzoekwerk hebt waar je achteraan gaat. Doordat ik in gesprek ben gekomen en heb meegelopen met ervaringsdeskundigen, heb ik knopen weten doorhakken. Doordat ik een goede sparringpartner had en bleef onderzoeken, had ik voordat ik het wist een andere baan!

Miranda, 30

Door de gestructureerde aanpak van Yvonne is de complete carrièreswitch die ik voor ogen had werkelijkheid geworden. Als loopbaancoach heeft zij mij geholpen om vanuit de kern van mezelf, helder te krijgen hoe ik mijn ambities kan nastreven. Welke tools hiervoor nodig zijn en hoe dit stap voor stap te doorlopen.
Ze is een prettig persoon om mee samen te werken, heel erg flexibel in het maken van afspraken en erg professioneel in wat zij doet. Ik ben haar zeer dankbaar voor alle hulp en kan haar zeker aanbevelen.

Charlotte, 30

Voor wie is loopbaancoaching in Almere geschikt? 

Eigenlijk is loopbaanadvies nuttig voor iedereen die zich op de arbeidsmarkt bevindt of de arbeidsmarkt gaat betreden. De meeste mensen die kiezen voor loopbaanadvies in Almere zijn mensen die al langere tijd twijfelen aan de functie die zij vervullen. Ga je met tegenzin naar je werk? Zoek je constant nieuwe uitdagingen of ga je opzettelijk confrontaties aan? Dit zijn tekenen dat je niet op de juiste plek zit.

Heb je het idee dat je alleen voor je salaris werkt, maar steeds minder feeling hebt met de functie die je vervult of het bedrijf waar je werkt? Dan is de loopbaancoach in Almere de persoon die veel positieve veranderingen kan brengen in jouw leven. Het is namelijk hoog tijd voor een baan die wel bij je past. Een stap richting zelfstandig ondernemerschap kan uiteraard ook, dat is vaak een goede optie voor mensen die hun ambities willen combineren met vrijheid en eigen verantwoordelijkheid.

Loopbaanadvies in Almere: op naar een concreet advies

Wanneer je mij als loopbaancoach in Almere inschakelt, zorg ik ervoor dat je meer te weten komt over jezelf en de loopbaanstappen die bij je passen. Ook weet je binnen korte tijd of je huidige functie nog bij je past of niet. Met het brede repertoire aan methodieken rond coaching en loopbaanadvies kom je altijd te weten wat jouw volgende stap zou kunnen zijn wanneer je weer plezier en voldoening wilt halen uit jouw werk. Aan het einde van het loopbaanadvies traject in Almere heb je een zorgvuldig proces doorlopen en ben je klaar voor je volgende stap.

Wil je meer weten of direct een afspraak boeken voor loopbaanadvies in Almere? Vul dan onderstaand contactformulier in of mail me op info@yvonneeikens.nl of bel op 06 50 64 01 66 voor persoonlijk contact of het maken van een afspraak voor coaching.

Bedrijfsgegevens:

 Yvonne Eikens Coaching & Advies
 Mussenstraat 9
 1223 RB Hilversum
 06-50640166
 info@yvonneeikens.nl
www.yvonneeikens.nl

KvK-nummer: 30258589

Openingstijden:

Maandag: 09:00 – 17:00
Dinsdag: 09:00 – 17:00
Woensdag: 09:00 – 17:00
Donderdag: 09:00 – 17:00
Vrijdag: 09:00 – 15:00
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

“Working with Yvonne has resulted in a very positive experience. With her creative and supportive approach she succeeds in driving and coaching you through a self reflective questionning in a quiet, trustful and inspiring atmosphere. As a result you get a better understanding of your key drivers, talents and motivations in life and you can finally move forward! It is with great pleasure that I recommend Yvonne as coach and loopbaanadviseur.”

Elsa, 32

Ik liep al twee jaar rond met wensen voor een vervolgstap in mijn carrière, maar wat die stap moest worden, daar kwam ik niet uit.

Ik heb Yvonne gevraagd me te helpen omdat ik haar ken uit een eerder dienstverband en haar rust, integriteit, spontaniteit en heldere manier van communiceren mij vertrouwen gaf.
Yvonne heeft me geholpen de mogelijkheden die ik voor mezelf had bedacht helder te krijgen, maar ook te kijken naar mogelijkheden die ik nog niet had bedacht. Door haar luisterend oor, goed doorvragen, kritische blik op mijn antwoorden en tegenvragen heb ik in korte tijd veel inzichten gekregen. Inzichten in mijzelf, mijn ervaring en vooral ook in de mogelijkheden. Yvonne heeft me geholpen de gevolgen van de verschillende stappen die ik zou kunnen nemen helder te krijgen. Hierdoor heb ik uiteindelijk overtuigend de keuze kunnen maken voor het zelfstandig ondernemerschap.

Nienke, 52

Loopbaanadvies Almere

Neem via het onderstaande formulier vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken voor loopbaanadvies in Almere.

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.