Loopbaanadvies in Bussum: welke baan past bij jou? 

Yvonne Eikens helpt je graag om dit te onderzoeken. Samen aan de slag? Neem contact op! 

 

Heb je het idee dat je niet meer helemaal op je plek zit? Ga je te vaak met tegenzin naar het werk of heb je het idee dat er meer in jou zit wat er nog niet goed uit komt? Dan is loopbaanadvies in Bussum een goede stap voor jou. Als loopbaancoach in Bussum help ik mensen die al een tijdje twijfelen over hun baan, functie of beroep. Mensen die hun huidige werk niet meer zo uitdagend vinden, behoefte hebben aan een volgende stap, maar niet goed weten hoe die te zetten. Ons werk maakt een groot gedeelte uit van ons totale leven. Daarom is het van belang dat je lekker in je vel zit en voldoening uit je werk kunt halen. Lukt je dat niet? Dan is loopbaanadvies in Bussum een uitkomst voor jou.

Aan de slag met jouw loopbaancoach in Bussum

Het is niet makkelijk om lukraak te bepalen of je wel of niet meer past bij je huidige functie. Wanneer je het traject van loopbaanadvies in Bussum instapt, gaan we daarom samen aan de slag. Dit doen we door middel van opdrachten en gesprekken. Uiteindelijk levert dit een helder en duidelijk profiel op. Zo weet je wie jij bent, wat jouw drijfveren zijn en welke ambities jij hebt voor de aankomende jaren of de rest van jouw loopbaan. Als loopbaancoach in Bussum laat ik je letterlijk kennismaken met jezelf.

Aan de hand hiervan is het mogelijk om te bepalen in hoeverre jouw functie nog bij je past. In sommige gevallen zien we dat met wat aanpassingen je werk weer interessant wordt. In andere gevallen is er een grotere discrepantie tussen wie jij bent, wat je wilt en de functie die je op dit moment bekleedt. Dan is het tijd om op zoek te gaan naar een baan of beroep dat wel bij je past, zodat je huidige werksituatie je weer werkplezier zal geven.

Als loopbaancoach in Bussum is mijn werk dan uiteraard nog niet gedaan. We gaan dan namelijk op zoek naar de beste functies die wel aansluiten bij jouw kernwaarden, ambities en competenties. Zijn je competenties (net) niet toereikend, dan onderzoeken we welke specifieke opleidingen of trainingen bijdragen aan het verwezenlijken van je volgende stap.

Wie ben ik en wat drijft mij? 

Mijn naam is Yvonne Eikens, (loopbaan)coach en studiekeuze adviseur in de regio Bussum. Ik ben eerlijk, enthousiast en hoor vaak dat ik er goed in ben om mensen vertrouwen te geven, de rode draad in een grote hoeveelheid informatie te vinden en structuur aan te brengen. Ik geniet er enorm van om werkenden en studenten te begeleiden in hun zoektocht en te komen tot een kloppende keuze, met hoofd èn hart!

Ik ben erg tevreden over het loopbaantraject. Yvonne heb ik ervaren als een zeer kundige empathische coach met brede kennis en ervaring.
Het meest waardevolle vond ik dat – doordat je met je traject bezig blijft en verschillende contactmomenten hebt – je je realiseert dat je uitzoekwerk hebt waar je achteraan gaat. Doordat ik in gesprek ben gekomen en heb meegelopen met ervaringsdeskundigen, heb ik knopen weten doorhakken. Doordat ik een goede sparringpartner had en bleef onderzoeken, had ik voordat ik het wist een andere baan!

Miranda, 30

Door de gestructureerde aanpak van Yvonne is de complete carrièreswitch die ik voor ogen had werkelijkheid geworden. Als loopbaancoach heeft zij mij geholpen om vanuit de kern van mezelf, helder te krijgen hoe ik mijn ambities kan nastreven. Welke tools hiervoor nodig zijn en hoe dit stap voor stap te doorlopen.
Ze is een prettig persoon om mee samen te werken, heel erg flexibel in het maken van afspraken en erg professioneel in wat zij doet. Ik ben haar zeer dankbaar voor alle hulp en kan haar zeker aanbevelen.

Charlotte, 30

Concreet advies na loopbaanbegeleiding in Bussum

Een loopbaanadvies traject in Bussum resulteert altijd in een plan om naar je doel toe te werken. Praten met je huidige werkgever over aanpassingen in je functie bijvoorbeeld. Of het vinden van de juiste opleidingen en trainingen om je positie op de arbeidsmarkt te verbeteren. Of wellicht nu al solliciteren op die nieuwe functie die je op het lijf geschreven is, maar die je nooit overwogen hebt omdat je al werk had.

Wat voor mij belangrijk is, is dat je een functie en werkplek vindt waar je plezier en voldoening uit kunt halen. Wanneer je op de juiste plek zit, is het makkelijker om te presteren en wordt het leuker om naar het werk te gaan. Dat is niet alleen goed voor je loopbaan en werksituatie, je wordt er ook een gelukkiger mens van en dat is minstens zo belangrijk.

Direct aan de slag met jouw loopbaancoach in Bussum

Wil je direct de eerste stap zetten naar loopbaanadvies op maat  in Bussum – of heb je vragen aan mij als loopbaancoach? Neem dan  contact met me op, zodat we een afspraak kunnen maken. Je bereikt me door onderstaand contactformulier in te vullen of telefonisch op 06 50 64 01 66. Mailen kan ook naar info@yvonneeikens.nl. Ben jij al benieuwd welke baan wel helemaal bij je past, zodat je weer met een glimlach naar je werk kunt?

Bedrijfsgegevens:

 Yvonne Eikens Coaching & Advies
 Mussenstraat 9
 1223 RB Hilversum
 06-50640166
 info@yvonneeikens.nl
www.yvonneeikens.nl

KvK-nummer: 30258589

Openingstijden:

Maandag: 09:00 – 17:00
Dinsdag: 09:00 – 17:00
Woensdag: 09:00 – 17:00
Donderdag: 09:00 – 17:00
Vrijdag: 09:00 – 15:00
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

“Working with Yvonne has resulted in a very positive experience. With her creative and supportive approach she succeeds in driving and coaching you through a self reflective questionning in a quiet, trustful and inspiring atmosphere. As a result you get a better understanding of your key drivers, talents and motivations in life and you can finally move forward! It is with great pleasure that I recommend Yvonne as coach and loopbaanadviseur.”

Elsa, 32

Ik liep al twee jaar rond met wensen voor een vervolgstap in mijn carrière, maar wat die stap moest worden, daar kwam ik niet uit.

Ik heb Yvonne gevraagd me te helpen omdat ik haar ken uit een eerder dienstverband en haar rust, integriteit, spontaniteit en heldere manier van communiceren mij vertrouwen gaf.
Yvonne heeft me geholpen de mogelijkheden die ik voor mezelf had bedacht helder te krijgen, maar ook te kijken naar mogelijkheden die ik nog niet had bedacht. Door haar luisterend oor, goed doorvragen, kritische blik op mijn antwoorden en tegenvragen heb ik in korte tijd veel inzichten gekregen. Inzichten in mijzelf, mijn ervaring en vooral ook in de mogelijkheden. Yvonne heeft me geholpen de gevolgen van de verschillende stappen die ik zou kunnen nemen helder te krijgen. Hierdoor heb ik uiteindelijk overtuigend de keuze kunnen maken voor het zelfstandig ondernemerschap.

Nienke, 52

Loopbaanadvies Bussum

Neem via het onderstaande formulier vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken voor loopbaanadvies in Bussum.

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.