Loopbaancoach nabij Apeldoorn: past jouw baan nog bij je?

Loopbaancoach Apeldoorn helpt je graag bij je onderzoek!

Zoek je een loopbaancoach nabij Apeldoorn, dan ben je welkom in mijn praktijk in Laren. Als het gaat om je loopbaan, zoek je een betrouwbare coach die je bij kan staan bij uiteenlopende vraagstukken. Een loopbaan bestaat immers uit verschillende fasen met elk zijn eigen uitdagingen. Pas begonnen of juist ervaren: iedereen kan tegen problemen aanlopen. Is dit de baan voor mij? Benut ik mijn vaardigheden optimaal? Geeft deze baan me energie? Zit er meer in? Dankzij mijn oplossingsgerichte aanpak help ik je deze vragen te beantwoorden, jezelf beter te leren kennen en met meer plezier te werken.

Wat is een loopbaancoach nabij Apeldoorn?

Een loopbaancoach nabij Apeldoorn begeleidt individuen die meer uit hun loopbaan willen halen. Samen kijken we wat een passende richting voor jouw loopbaan is. Door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen, komen we tot de kern. Wat is op dit moment het probleem? Wat zijn jouw behoeften? Waar wil je naartoe? Hoe ga je dit bereiken? Ik help je om antwoorden te krijgen op deze kritische vragen en dit vervolgens om te zetten naar een vervolgplan. Hierbij verschaf ik je inzichten in jezelf die je in de toekomst zullen helpen. Inzichten omtrent vaardigheden, persoonlijkheid en interesses, maar ook handelingen en gedrag.

 

Wat doet een loopbaancoach nabij Apeldoorn?

Als loopbaancoach nabij Apeldoorn kan ik je op de volgende manieren helpen:

  • Loopbaanadvies: voor iedereen die zijn of haar werkplezier wil hervinden. Dankzij dit traject krijg je inzicht in jezelf, hoe je in elkaar steekt, wat jouw drijfveren zijn, waar jouw kracht ligt en welke baan bij je past. Doen wat je leuk vindt geeft je immers meer energie. Dit traject bestaat uit gesprekken, opdrachten die bij jouw persoonlijkheid passen en specifieke testen. Hierbij wordt de visuele Personal Map tool toegepast.
  • Persoonlijke ontwikkeling: het ideale traject voor iedereen die vastloopt in zijn of haar werk en de persoonlijke effectiviteit wil vergroten. Hoe kun je jezelf profileren, hoe presenteer je jezelf optimaal en hoe kun je zelf de regie (her)pakken? Je leert jezelf beter kennen en ontdekt waar de verbeterpunten liggen met behulp van op jou afgestemde opdrachten en gesprekken, gebaseerd op jouw eigen casuïstiek.
  • Outplacement: ga je binnenkort uit dienst of wil je weer aan de slag gaan? Dan is dit traject iets voor jou. Ik begeleid je bij iedere stap richting jouw nieuwe baan.

Naast loopbaancoach nabij Apeldoorn kun je ook bij me terecht voor studiekeuze advies of met stress of burn-out.

Ik ben erg tevreden over het loopbaantraject. Yvonne heb ik ervaren als een zeer kundige empathische coach met brede kennis en ervaring.
Het meest waardevolle vond ik dat – doordat je met je traject bezig blijft en verschillende contactmomenten hebt – je je realiseert dat je uitzoekwerk hebt waar je achteraan gaat. Doordat ik in gesprek ben gekomen en heb meegelopen met ervaringsdeskundigen, heb ik knopen weten doorhakken. Doordat ik een goede sparringpartner had en bleef onderzoeken, had ik voordat ik het wist een andere baan!

Miranda, 30

Door de gestructureerde aanpak van Yvonne is de complete carrièreswitch die ik voor ogen had werkelijkheid geworden. Als loopbaancoach heeft zij mij geholpen om vanuit de kern van mezelf, helder te krijgen hoe ik mijn ambities kan nastreven. Welke tools hiervoor nodig zijn en hoe dit stap voor stap te doorlopen.
Ze is een prettig persoon om mee samen te werken, heel erg flexibel in het maken van afspraken en erg professioneel in wat zij doet. Ik ben haar zeer dankbaar voor alle hulp en kan haar zeker aanbevelen.

Charlotte, 30

Waarom een loopbaancoach in Apeldoorn?

Ik help je bij het beantwoorden van complexe vraagstukken waarmee je te maken kunt krijgen tijdens verschillende fases van je carrière. Ik bied je zelfinzicht en help je doelen te stellen en te bereiken. Hierbij kan het gaan om het vinden van een nieuwe baan, hoe je jezelf verder kunt ontwikkelen en hoe je een optimale balans tussen werk en privé vindt. Gedurende jouw hele loopbaan kun je met vragen en problemen bij mij terecht.

Wanneer kies je voor een loopbaancoach in Apeldoorn?

Gedurende jouw hele loopbaan kan ik je bijstaan in het geval van vragen en problemen. Merk je dat je het plezier in je werk verloren bent? Sta je stil in je ontwikkeling? Loop je vast in je werk? Heb je het gevoel dat er meer in zit, maar dat je niet het onderste uit de kan haalt? Of wil je op zoek naar een nieuwe baan? Dan is nu het moment om voor deze loopbaancoach nabij Apeldoorn te kiezen. Neem gerust contact met me op en begin nu jouw traject.

Bedrijfsgegevens:

 Yvonne Eikens Coaching & Advies
 Dochterenseweg 5
 7245 NM Laren
 06-50640166
 info@yvonneeikens.nl
www.yvonneeikens.nl

KvK-nummer: 30258589

Openingstijden:

Maandag: 09:00 – 17:00
Dinsdag: 09:00 – 17:00
Woensdag: 09:00 – 17:00
Donderdag: 09:00 – 17:00
Vrijdag: 09:00 – 15:00
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

“Working with Yvonne has resulted in a very positive experience. With her creative and supportive approach she succeeds in driving and coaching you through a self reflective questionning in a quiet, trustful and inspiring atmosphere. As a result you get a better understanding of your key drivers, talents and motivations in life and you can finally move forward! It is with great pleasure that I recommend Yvonne as coach and loopbaanadviseur.”

Elsa, 32

Ik liep al twee jaar rond met wensen voor een vervolgstap in mijn carrière, maar wat die stap moest worden, daar kwam ik niet uit.

Ik heb Yvonne gevraagd me te helpen omdat ik haar ken uit een eerder dienstverband en haar rust, integriteit, spontaniteit en heldere manier van communiceren mij vertrouwen gaf.
Yvonne heeft me geholpen de mogelijkheden die ik voor mezelf had bedacht helder te krijgen, maar ook te kijken naar mogelijkheden die ik nog niet had bedacht. Door haar luisterend oor, goed doorvragen, kritische blik op mijn antwoorden en tegenvragen heb ik in korte tijd veel inzichten gekregen. Inzichten in mijzelf, mijn ervaring en vooral ook in de mogelijkheden. Yvonne heeft me geholpen de gevolgen van de verschillende stappen die ik zou kunnen nemen helder te krijgen. Hierdoor heb ik uiteindelijk overtuigend de keuze kunnen maken voor het zelfstandig ondernemerschap.

Nienke, 52

Loopbaanadvies nabij Apeldoorn

Neem via het onderstaande formulier vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken voor een loopbaancoach nabij Hengelo.

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.