skip to main content

nieuws & inspiratie

Yvonne Eikens biedt coaching voor professionals en managers. Coaching helpt mensen effectiever functioneren in hun dagelijkse leven. Wanneer u voor de coaching van uw medewerkers kiest voor Yvonne Eikens kiest u voor een vruchtbare aanpak: resultaatgericht, verhelderend en inspirerend.

Nieuws

Gratis ontwikkeladvies voor 45-plusser!
13-06-2019

****Deze regeling gold in 2019 en is nu niet meer te gebruiken***

Iedere werkende van 45 jaar of ouder kan in 2019 gratis advies krijgen van een loopbaanadviseur. Iedereen denkt wel eens na over hoe zijn werk er in de toekomst uit gaat zien. Een loopbaanadviseur kan mensen daarmee helpen... Lees verder →

inspiratie

Elementenvierhoek

We kennen allemaal de elementen vuur, lucht, water en aarde, en we hebben een globaal idee waarvoor ze staan. Een ieder herkent de omschrijving zoals hieronder.

Vierelementen:

Vuur: staat voor energie, warmte en licht
Lucht: staat voor zuurstof en ruimte.
Water: staat voor verfrissing en stroming
Aarde: staat voor stevigheid en beide benen op de grond
Lees verder →

Creatiespiraal

Zoals de bloesem in de lente een voorbode is van het fruit in de zomer, zo zijn wensen en verlangens van mensen een voorbode van hetgeen ze later kunnen realiseren. Zoals fruitbomen over precies die kwaliteiten beschikken die ze in staat stellen de eigen fruitsoort te creëren, zo beschikken mensen over precies die kwaliteiten die ze nodig hebben om hun eigen wensen en verlangens te kunnen realiseren.
Lees verder →

Natuurlijke kalender

Kijk eens hoe de natuurlijke processen verlopen zodat je er niet tegenin hoeft te werken maar kunt méébewegen met de stroom. Ook in ons gevoel en ons lichaam wordt het lente, zomer, herfst en winter.
Lees verder →