Outplacement in Almere: wat wil je nou eigenlijk precies? 

Wat wordt jouw volgende baan? Outplacement Almere denkt graag met je mee!

Je baan verliezen kan ingrijpend zijn en dan kan outplacement in Almere je helpen bij het verwerken hiervan. Een ingrijpende ervaring waarbij in eerste instantie meestal aan de vervelende gevolgen gedacht wordt. Maar bekijk het eens anders: met outplacement in Almere komen alle deuren wagenwijd open te staan. Hoe gelukkig was je eigenlijk met je vorige baan? Haalde je er alle voldoening uit die je uit je werk wilt halen of zat je ’s morgens vaak in de auto plannen te maken om de dag te overleven? Outplacement in Almere is een uitgelezen kans, zeker wanneer je het goed aanpakt.

Outplacement in Almere: een vergelijkbare baan?

Het lijkt aannemelijk om direct op zoek te gaan naar een vergelijkbare baan, maar neem geen overhaaste beslissingen. Kijk eerst eens naar wat je zelf wilt, wat je competenties zijn en wat de kansen zijn op de huidige arbeidsmarkt. Je hoeft niet automatisch te kiezen voor een soortgelijk beroep. Zeker niet wanneer jouw wensen veranderd zijn, je meer competenties hebt of deze graag wilt ontwikkelen.

Tijdens het traject van outplacement in Almere kun je ervoor kiezen om het roer volledig om te gooien. Ik begrijp echter ook dat je zo snel mogelijk weer aan het werk wilt om weer een goed inkomen te hebben. Daarom ga ik graag persoonlijk met je aan de slag om de beste kansen en mogelijkheden te bekijken. Weten we wat je zoekt en wie jij precies bent, dan werken we samen aan de presentatie zodat je de deuren open krijgt bij de bedrijven waar jij een functie wilt vervullen.

Mijn naam is Yvonne Eikens, (loopbaan)coach en studiekeuze adviseur in de regio Almere. Ik ben eerlijk, enthousiast en hoor vaak dat ik er goed in ben om mensen vertrouwen te geven, de rode draad in een grote hoeveelheid informatie te vinden en structuur aan te brengen. Ik geniet er enorm van om werkenden en studenten te begeleiden in hun zoektocht en te komen tot een kloppende keuze, met hoofd èn hart!

Door een reorganisatie verloor ik mijn leuke baan en moest ik ongewild afscheid nemen van mijn collega’s en van het bedrijf waar ik het zo naar mijn zin had. Een zware domper. Ik besloot de tijd te nemen om te onderzoeken hoe ik nu verder wilde. In het begin van mijn outplacement traject hebben de doortastende gesprekken met Yvonne mij geholpen om een nare periode af te sluiten en weer met vertrouwen naar de toekomst te kijken. Yvonne is met volle aandacht, enthousiasme, met humor, verhelderend en motiverend met mij aan de slag gegaan. Ik kreeg weer energie om op zoek te gaan naar die ándere leuke baan en die heb ik gevonden!

Karin, 44

Ik heb Yvonne leren kennen in een moeilijke periode van ontslag. Haar betrokkenheid en spirit om aan deze periode een positieve wending te geven was van begin af aan duidelijk. Zij heeft alle tijd voor mij genomen om naast een vast programma ook flexibel aandacht te geven aan wat er op dat moment speelde. Yvonne heeft mij veel energie en vertrouwen meegegeven, iets waarmee ik met veel succes de toekomst in ben gegaan.

Lia, 55

Outplacement in Almere is jezelf herontdekken

Het komt vaak voor dat mensen tot nieuwe inzichten komen tijdens het traject van outplacement in Almere. En eigenlijk is dat best logisch. Wanneer jij jarenlang op dezelfde plek gewerkt hebt en dit als vast gegeven geaccepteerd hebt, dan is de kans groot dat er discrepantie ontstaan is tussen wat je doet, wat je wilt en wat je kunt. Wanneer je kritisch kijkt naar je wensen en voorkeuren, en je ambities op de langere termijn, dan kom je er vaak achter dat jouw droombaan eigenlijk bijzonder ver af staat van de functie die je vervulde. Dus grijp die kans!

Weer werken met passie?

Het werk maakt een ontzettend groot deel uit van ons leven. Ben je net je baan verloren en ben je op zoek naar nieuw perspectief? Neem dan contact met mij op, zodat we samen kunnen werken aan het traject van outplacement in Almere. Je bereikt me door onderstaand contactformulier in te vullen of via info@yvonneeikens.nl of 06 50 64 01 66. Ik help je graag!

Bedrijfsgegevens:

 Yvonne Eikens Coaching & Advies
 Mussenstraat 9
 1223 RB Hilversum
 06-50640166
 info@yvonneeikens.nl
www.yvonneeikens.nl

KvK-nummer: 30258589

Openingstijden:

Maandag: 09:00 – 17:00
Dinsdag: 09:00 – 17:00
Woensdag: 09:00 – 17:00
Donderdag: 09:00 – 17:00
Vrijdag: 09:00 – 15:00
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

Yvonne is een ervaren en onafhankelijke mobiliteitsadviseur die je een spiegel voor houdt. Ze kan goed confronteren, is kritisch (op een positieve manier) met als doel je inzichten te geven waar je echt iets mee kan. Voor mij was dit: ‘Door niet vast te houden aan korte termijn zekerheden en te kiezen voor de langere termijn en juist door te bewegen op de arbeidsmarkt vergroot ik mijn mobiliteit op de lange termijn.’ Ik kan haar zeker aanbevelen als een zeer professionele gesprekspartner voor deze zeer bepalende kruispunten in je leven!

Mariëlle, 46

Yvonne is een top professional in haar werkgebied, die ik vanuit mijn eigen ervaring met haar, graag bij iedereen zou willen aanbevelen! Ze weet uitstekend hoe de wereld m.b.t. outplacement, arbeidsmarkt, solliciteren, jezelf profileren, in elkaar steekt. Met haar rustige en deskundige aanpak weet ze je snel te informeren over hetgeen nodig is om voor jou belangrijke nieuwe stappen te maken. Ze weet je te motiveren om de aangereikte tools op een succesvolle en snelle wijze op te pakken en toe te passen. Ze geeft vele tips die je helpen in je zoektocht naar nieuwe uitdagingen. Ook haar kennis over de werking en het juist toepassen van linkedin verdient een vermelding. 

Stef, 58

Outplacement Almere

Neem via het onderstaande formulier vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken voor outplacement in Almere.

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.