Outplacement in Hilversum: hervind jezelf

Binnenkort weer aan de slag? Outplacement in Hilversum helpt je erbij!

Outplacement in Hilversum is altijd gevolg van ontslag. Een pijnlijk en vervelend moment, totdat je rustig nadenkt over de huidige situatie. Mensen komen er tijdens mijn traject van outplacement in Hilversum vaak achter op welke punten zij minder voldoening haalden uit hun werk. Bijvoorbeeld omdat zij hun functie ontgroeid waren, eigenlijk iets heel anders wilden of ‘vastzaten’ in de sleur bij de onderneming waar zij al jaren werkten. Outplacement in Hilversum is een moment om met beide handen aan te grijpen, omdat alle deuren (en ramen) open komen te staan en je eens kritisch kunt kijken naar wie je bent en wat jij eigenlijk precies wilt.

Outplacement in Hilversum; iets soortgelijks of juist iets heel anders?

Het traject van outplacement in Hilversum begint met het bepalen wie jij bent en wat je precies wilt. We kijken naar de capaciteiten en eigenschappen die jij hebt, samen met je ambities en drijfveren. Hieruit kan blijken dat je inderdaad op zoek moet gaan naar een soortgelijke functie, alleen binnen een ander bedrijf.

Het komt vaak voor dat het traject van outplacement in Hilversum uitwijst dat een compleet andere functie of omgeving beter bij je zou passen. Daar komen je competenties beter uit, daar haal je meer voldoening uit je werk of daar kun je hogerop de ladder komen, zodat je meer uitdaging hebt in je dagelijkse werkzaamheden. Spannende ontwikkelingen die kunnen leiden tot een flinke loopbaanswitch, waardoor werk misschien ineens een stuk interessanter wordt.

Mijn naam is Yvonne Eikens, (loopbaan)coach en studiekeuze adviseur in de regio Hilversum. Ik ben eerlijk, enthousiast en hoor vaak dat ik er goed in ben om mensen vertrouwen te geven, de rode draad in een grote hoeveelheid informatie te vinden en structuur aan te brengen. Ik geniet er enorm van om werkenden en studenten te begeleiden in hun zoektocht en te komen tot een kloppende keuze, met hoofd èn hart!

Door een reorganisatie verloor ik mijn leuke baan en moest ik ongewild afscheid nemen van mijn collega’s en van het bedrijf waar ik het zo naar mijn zin had. Een zware domper. Ik besloot de tijd te nemen om te onderzoeken hoe ik nu verder wilde. In het begin van mijn outplacement traject hebben de doortastende gesprekken met Yvonne mij geholpen om een nare periode af te sluiten en weer met vertrouwen naar de toekomst te kijken. Yvonne is met volle aandacht, enthousiasme, met humor, verhelderend en motiverend met mij aan de slag gegaan. Ik kreeg weer energie om op zoek te gaan naar die ándere leuke baan en die heb ik gevonden!

Karin, 44

Ik heb Yvonne leren kennen in een moeilijke periode van ontslag. Haar betrokkenheid en spirit om aan deze periode een positieve wending te geven was van begin af aan duidelijk. Zij heeft alle tijd voor mij genomen om naast een vast programma ook flexibel aandacht te geven aan wat er op dat moment speelde. Yvonne heeft mij veel energie en vertrouwen meegegeven, iets waarmee ik met veel succes de toekomst in ben gegaan.

Lia, 55

Complete begeleiding tijdens outplacement in Hilversum

Wanneer je bij mij komt voor outplacement in Hilversum, dan help ik je van de eerste tot de laatste stap. Van zelfonderzoek tot het ondertekenen van die nieuwe arbeidsovereenkomst en de eerste periode erna. Dat betekent dat je ook ondersteuning krijgt bij het opstellen van je nieuwe cv en een profiel voor LinkedIn zodat je makkelijker nieuwe werkplekken kunt vinden. Vergeet niet dat dit traject per definitie vele malen makkelijker is wanneer je weet wie je bent en wat je precies wilt in je loopbaancarrière.

Zet vandaag de eerste stap al

Wil je op zoek naar een nieuwe baan en maak je daarbij gebruik van outplacement in Hilversum? Dan is het tijd om nu alvast de eerste stap te zetten. Het proces is leuk en interessant en biedt in de meeste gevallen bijzonder vernieuwende inzichten, waardoor je ineens veel beter weet welke functies interessant voor je kunnen zijn en waar je op moet letten bij het zoeken van een nieuwe werkplek. Wil jij op een prettige manier op zoek naar die leuke nieuwe baan? Vul dan onderstaand contactformulier in of mail me op info@yvonneeikens.nl of bel naar 06 50 64 01 66 dan ontmoet ik je graag!

Bedrijfsgegevens:

 Yvonne Eikens Coaching & Advies
 Mussenstraat 9
 1223 RB Hilversum
 06-50640166
 info@yvonneeikens.nl
www.yvonneeikens.nl

KvK-nummer: 30258589

Openingstijden:

Maandag: 09:00 – 17:00
Dinsdag: 09:00 – 17:00
Woensdag: 09:00 – 17:00
Donderdag: 09:00 – 17:00
Vrijdag: 09:00 – 15:00
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

Yvonne is een ervaren en onafhankelijke mobiliteitsadviseur die je een spiegel voor houdt. Ze kan goed confronteren, is kritisch (op een positieve manier) met als doel je inzichten te geven waar je echt iets mee kan. Voor mij was dit: ‘Door niet vast te houden aan korte termijn zekerheden en te kiezen voor de langere termijn en juist door te bewegen op de arbeidsmarkt vergroot ik mijn mobiliteit op de lange termijn.’ Ik kan haar zeker aanbevelen als een zeer professionele gesprekspartner voor deze zeer bepalende kruispunten in je leven!

Mariëlle, 46

Yvonne is een top professional in haar werkgebied, die ik vanuit mijn eigen ervaring met haar, graag bij iedereen zou willen aanbevelen! Ze weet uitstekend hoe de wereld m.b.t. outplacement, arbeidsmarkt, solliciteren, jezelf profileren, in elkaar steekt. Met haar rustige en deskundige aanpak weet ze je snel te informeren over hetgeen nodig is om voor jou belangrijke nieuwe stappen te maken. Ze weet je te motiveren om de aangereikte tools op een succesvolle en snelle wijze op te pakken en toe te passen. Ze geeft vele tips die je helpen in je zoektocht naar nieuwe uitdagingen. Ook haar kennis over de werking en het juist toepassen van linkedin verdient een vermelding. 

Stef, 58

Outplacement Hilversum

Neem via het onderstaande formulier vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken voor outplacement in Hilversum.

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.