Outplacement in Soest: welke baan past eigenlijk bij jou? 

Vind nieuw perspectief door gebruik te maken van outplacement in Soest!

Het traject van outplacement in Soest levert vaak verrassende resultaten op. Het moment waarop je ontslagen wordt, kan ervoor zorgen dat de moed in je schoenen zakt. Blijf echter niet bij de pakken neer zitten. De kans is namelijk groot dat je de stap om weg te gaan eigenlijk zelf had willen maken maar het niet goed durfde. Herken jij je in dit beeld? Dan is outplacement in Soest het juiste traject voor jou. Ons werk is een flinke hap uit ons leven. Dan is het wel zo fijn dat we hier ook voldoening en zelfs plezier uit kunnen halen. Om dit mogelijk te maken, moeten we wel een functie vinden die echt bij jou past. En dat is precies wat ik samen met jou doe tijdens de outplacement in Soest.

Hoe werkt outplacement in Soest?

Wanneer je bij mij terecht komt voor outplacement in Soest, dan kijken we eerst naar wie jij precies bent. Wat zijn jouw kerneigenschappen, competenties en wat zijn de ambities die je hebt voor de komende jaren? Aan de hand daarvan kunnen we makkelijk bepalen of we op zoek gaan naar een soortgelijke functie – al dan niet met kleine aanpassingen – of dat een carrièreswitch een betere optie is. Zit je al jarenlang op dezelfde plek zonder dat er veel veranderd is? Dan is de tweede situatie het meest waarschijnlijk. Jij bent als persoon gegroeid, je situatie is veranderd of je hebt nieuwe dromen die je wilt verwezenlijken. Daarvoor heb je echter eerst een andere functie nodig.

Mijn naam is Yvonne Eikens, (loopbaan)coach en studiekeuze adviseur in de regio Soest. Ik ben eerlijk, enthousiast en hoor vaak dat ik er goed in ben om mensen vertrouwen te geven, de rode draad in een grote hoeveelheid informatie te vinden en structuur aan te brengen. Ik geniet er enorm van om werkenden en studenten te begeleiden in hun zoektocht en te komen tot een kloppende keuze, met hoofd èn hart!

Door een reorganisatie verloor ik mijn leuke baan en moest ik ongewild afscheid nemen van mijn collega’s en van het bedrijf waar ik het zo naar mijn zin had. Een zware domper. Ik besloot de tijd te nemen om te onderzoeken hoe ik nu verder wilde. In het begin van mijn outplacement traject hebben de doortastende gesprekken met Yvonne mij geholpen om een nare periode af te sluiten en weer met vertrouwen naar de toekomst te kijken. Yvonne is met volle aandacht, enthousiasme, met humor, verhelderend en motiverend met mij aan de slag gegaan. Ik kreeg weer energie om op zoek te gaan naar die ándere leuke baan en die heb ik gevonden!

Karin, 44

Ik heb Yvonne leren kennen in een moeilijke periode van ontslag. Haar betrokkenheid en spirit om aan deze periode een positieve wending te geven was van begin af aan duidelijk. Zij heeft alle tijd voor mij genomen om naast een vast programma ook flexibel aandacht te geven aan wat er op dat moment speelde. Yvonne heeft mij veel energie en vertrouwen meegegeven, iets waarmee ik met veel succes de toekomst in ben gegaan.

Lia, 55

Ben jij klaar om jezelf te leren kennen?

Hebben we duidelijk in beeld wat jouw wensen zijn, wie je bent en wat je zelf het liefste wilt? Dan kunnen we kijken welke functie het beste aansluit bij jouw profiel. Daar zijn verschillende methoden voor, die ik graag met je doorneem voordat we beginnen. Uiteindelijk begeleid ik je tot de laatste stap; van het opzetten van jouw presentatie tot het ondertekenen van een arbeidsovereenkomst op een plek waar je weer plezier en voldoening uit je werkt kunt halen.

Het traject van outplacement in Soest is spannend en levert vaak verrassende inzichten en mogelijkheden op. Ben jij klaar om de volgende stap te zetten en wil je zeker weten dat je een functie vindt die helemaal bij jou past? Neem dan vandaag nog contact met me op, zodat we direct de eerste stappen kunnen zetten. Stuur me een bericht via onderstaand contactformulier of mail me direct op info@yvonneeikens.nl of bel naar 06 50 64 01 66 voor persoonlijk antwoord op alle vragen die je nu nog hebt over outplacement in Soest. Ik help je met plezier verder om een functie te vinden die bij jou past.

 

Bedrijfsgegevens:

 Yvonne Eikens Coaching & Advies
 Mussenstraat 9
 1223 RB Hilversum
 06-50640166
 info@yvonneeikens.nl
www.yvonneeikens.nl

KvK-nummer: 30258589

Openingstijden:

Maandag: 09:00 – 17:00
Dinsdag: 09:00 – 17:00
Woensdag: 09:00 – 17:00
Donderdag: 09:00 – 17:00
Vrijdag: 09:00 – 15:00
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

Yvonne is een ervaren en onafhankelijke mobiliteitsadviseur die je een spiegel voor houdt. Ze kan goed confronteren, is kritisch (op een positieve manier) met als doel je inzichten te geven waar je echt iets mee kan. Voor mij was dit: ‘Door niet vast te houden aan korte termijn zekerheden en te kiezen voor de langere termijn en juist door te bewegen op de arbeidsmarkt vergroot ik mijn mobiliteit op de lange termijn.’ Ik kan haar zeker aanbevelen als een zeer professionele gesprekspartner voor deze zeer bepalende kruispunten in je leven!

Mariëlle, 46

Yvonne is een top professional in haar werkgebied, die ik vanuit mijn eigen ervaring met haar, graag bij iedereen zou willen aanbevelen! Ze weet uitstekend hoe de wereld m.b.t. outplacement, arbeidsmarkt, solliciteren, jezelf profileren, in elkaar steekt. Met haar rustige en deskundige aanpak weet ze je snel te informeren over hetgeen nodig is om voor jou belangrijke nieuwe stappen te maken. Ze weet je te motiveren om de aangereikte tools op een succesvolle en snelle wijze op te pakken en toe te passen. Ze geeft vele tips die je helpen in je zoektocht naar nieuwe uitdagingen. Ook haar kennis over de werking en het juist toepassen van linkedin verdient een vermelding. 

Stef, 58

Outplacement Soest

Neem via het onderstaande formulier vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken voor outplacement in Soest.

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.