skip to main content

yvonne eikens

Mijn naam is Yvonne Eikens. Ik ben in 1968 geboren in de Bollenstreek en woon momenteel in Hilversum, in de prachtig groene en waterrijke Gooi- en Vechtstreek. Werken doe ik vanuit een inspirerende locatie in Hilversum of op locatie bij een opdrachtgever.

Persoonlijk

yvonne eikens, talentontwikkelaar

Jaren geleden kwam ik de volgende spreuk tegen: ‘Gras groeit niet harder door er aan te trekken.’ Loslaten, niet-weten, dat vinden velen, inclusief ikzelf, moeilijk om in de praktijk te brengen. Onze cultuur heeft ons geleerd dat niets doen betekent dat er niets ontstaat. Een misvatting; het gras staat het hoogst als je terugkomt van vakantie. Sindsdien heb ik de ervaring dat juist in het loslaten de mooiste ideeën ontstaan.

Na een opleiding international business, volgde ik een studie antropologie. Vervolgens ging ik aan de slag in uiteenlopende commerciële functies in het bankwezen, journalistiek en ICT. Na vele omzwervingen over de wereld vond ik mijn droombaan in de ontwikkeling van anderen. Op zoek gaan naar alles wat er al in iemand zit vind ik prachtig om te doen. Ik hou me vooral bezig met mensen keuzes te laten maken en hun doelen te laten bereiken. Dit kan variëren van effectievere communicatie, meer zelfvertrouwen, betere balans in het leven, een nieuwe baan tot het beter gebruik maken van iemand zijn kwaliteiten.

Professioneel

Verbinding, vertrouwen, eerlijkheid en flexibiliteit staan bij mij centraal. Als antropoloog kenmerkt mijn werkwijze zich door het inzetten van een scherpe intuïtie en opmerkingsvermogen in combinatie met het stellen van vragen en aanreiken van nieuwe invalshoeken, waarbij het resultaat niet uit het oog wordt verloren. Vervolgopleidingen op het gebied van training en coaching maken dat ik mezelf blijf ontwikkelen en de ander kan helpen het beste uit zichzelf te halen.

Ik laat me inspireren door mensen en de natuur. De eerste zonnestralen, sneeuw en vrieskou, een zomerse dag op het water of een strandwandeling in de storm. Ik kan er alleen of met anderen intens van genieten. Mijn inspiratie uit de natuur gebruik ik graag in mijn coaching, loopbaanbegeleiding en outplacement. Het filmpje kan mijn passie en werkwijze goed illustreren. Yvonne Eikens is NOBCO registercoach en Noloc erkend loopbaanprofessional.

werkwijze

Het is de klik die mede zorgdraagt voor succes. Of je nou op zoek bent naar een andere baan, effectiever wil leren communiceren, de juiste studiekeuze wil maken of wil ontdekken in welke baan je optimaal tot je recht komt, ik vind het belangrijk dat jij het gevoel hebt dat ik de juiste persoon ben om je verder te helpen.

persoonlijk

Om die reden hebben we eerst een (telefonisch) kennismakingsgesprek waarin we jouw vraag/doelstelling helder krijgen. Zo kan jij ervaren of ik de juiste persoon ben om jou te helpen en kan ik een inschatting maken van wat nodig is om jou een stap verder te helpen.

Het kan zijn dat je werkgever betrokken is bij jouw vraag. Wanneer we met elkaar aan de slag gaan, zal ik contact zoeken met je werkgever om de randvoorwaarden voor de begeleiding af te spreken. Als Noloc erkend loopbaanprofessional en NOBCO/EMCC geaccrediteerd coach onderschrijf ik de ethische gedragscode. Dit betekent dat ik werk vanuit respect, integriteit, verantwoordelijkheid en professionaliteit.

Praktisch

  • De begeleidingsvorm wordt afgestemd op de vraag. Persoonlijke gesprekken worden indien passend afgewisseld met telefonisch - en email contact.
  • Gesprekken vinden plaats op mijn werklocatie in Hilversum maar kunnen ook op locatie worden gehouden.
  • Ik hanteer een zakelijk uurtarief van € 125,- per uur (excl. BTW)
  • Voor particulieren geldt een uurtarief van € 85,- per uur (incl. BTW).
  • Een gemiddeld begeleidingstraject bestaat uit 6 sessies
  • De studiekeuze bootcamp® duurt 3-4 uur en kost € 449,- (excl. BTW)
    Kijk voor meer informatie op https://studiekeuzebootcamp.nl/kosten

Neem contact op voor meer informatie of voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek