Vind jouw burn-out coach in Bussum

Samen aan de slag gaan? Yvonne Eikens helpt je graag om dit verder te onderzoeken. Neem contact op!

 

Het begint misschien als “een beetje te druk”, “ietwat gestrest” of “even een dip”. Maar als je te lang met klachten blijft lopen die je niet kunt plaatsen, kan het langzaamaan van kwaad naar erger gaan. Ga eens in gesprek met een burn-out coach in Bussum, om te bespreken hoe je je weer goed kan voelen.

Herken je dit? Je was altijd zo’n zorgeloos persoon. In balans, relaxed en optimistisch ingesteld. Geen dal te diep, geen berg te hoog. De laatste tijd merk je dat je steeds minder geduld hebt, je slaat aan het piekeren en dingen die je normaal gesproken niet van je stuk kunnen brengen, irriteren je nu mateloos. Had je altijd al zo’n kort lontje?

Als jij merkt dat je jezelf niet meer bent: je bent moe, gestrest, sneller geïrriteerd en komt maar niet tot rust, je piekert je suf en je hebt problemen met je concentratie… Misschien is er sprake van een burn-out of andere stress gerelateerde problemen. Wellicht kan stress- en burn-out coach Yvonne Eikens in Bussum je helpen.

Hoe weet ik of ik een burn-out heb?

Ten eerste is het goed om te onthouden dat stress, overspannen zijn en een burn-out hebben, drie verschillende dingen zijn. Er zijn meerdere fases van ontregeling (disbalans) van je stressniveau. Een kleine hoeveelheid stress is normaal. Het is een spanning die je nodig hebt om dingen voor elkaar te krijgen. Maar als je na een periode van stress niet meer van nature kunt ontspannen, raakt de stresshuishouding in je systeem steeds meer ontregeld.

Heb jij het gevoel dat je steeds maar weer een tandje moet bijzetten, harder moet werken en meer op je tanden moet bijten? En lukt het je niet om weer tot rust te komen? Deze neerwaartse spiraal van chronische stress waarbij je niet genoeg kunt ontspannen kan leiden tot een burn-out. Ben je op zoek naar een stress- en burn-out coach in de omgeving van Bussum? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

stress- en burn-out coach yvonne eikens

Wat doet een stress- en burn-out coach?

Om inzicht te krijgen in jouw stressklachten, beginnen we met een Energie CheckUp. Dit bestaat uit een uitgebreide online vragenlijst en gesprekken met mij, jouw coach. We bespreken jouw situatie, krijgen inzicht in jouw stressklachten en maken een plan voor een hersteltraject. De hoeveelheid stress die jij ervaart, bepaalt de manier van behandelen.

We werken met de CSR-methode (chronische stress reversal). Deze methode is wetenschappelijk bewezen en helpt stress terug te draaien op een psycho-biologische manier. Psycho-biologisch houdt in dat je wordt gecoacht op drie niveaus: lichaam, gedrag en psyche. Als na de Energie CheckUp blijkt dat je last hebt van lichte stressklachten, kunnen we starten met een stress reductie traject. In vijf sessies werken we aan de opbouw van je energie en het verbeteren van jouw zelfmanagement om te herstellen, fit te worden (en te blijven!).

Als we hebben geconcludeerd dat je overspannen bent of een burn-out hebt, gaan we een ander traject in. Tijdens het stress herstel traject ligt de focus in eerste instantie op je lichamelijke en psychische herstel. In acht tot tien sessies gaan we aan de slag. Als je begint op te knappen kunnen we ons bezig houden met vitaliteit, het verbeteren van je zelfmanagement en, mocht dat van toepassing zijn, een plan van aanpak rond je re-integratie.

Stress en burn-out coach in Bussum

Mijn naam is Yvonne Eikens, stress- en burn-out coach in de regio Bussum. Ik ben eerlijk, empathisch en hoor vaak dat ik er goed in ben om mensen vertrouwen te geven, de rode draad in een grote hoeveelheid informatie te vinden en structuur aan te brengen. Heb je hulp nodig rond het herstel van jouw stressklachten of burn-out? Dan ben ik er voor jou.

bos in bussum

Bedrijfsgegevens:

 Yvonne Eikens Coaching & Advies
 Mussenstraat 9
 1223 RB Hilversum
 06-50640166
 info@yvonneeikens.nl
www.yvonneeikens.nl

KvK-nummer: 30258589

Openingstijden:

Maandag: 09:00 – 17:00
Dinsdag: 09:00 – 17:00
Woensdag: 09:00 – 17:00
Donderdag: 09:00 – 17:00
Vrijdag: 09:00 – 15:00
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

Stress en burn-out coach in Bussum

Neem via het onderstaande formulier vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken voor stress en burn- out coaching in Bussum.

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.