Help je kind door de bomen het bos weer te zien!

9

Stress: lijken alle studies leuk of lijkt er juist niks te passen bij je kind?

9

Twijfels: omdat dit jaar een studiekeuze maken net even anders is?

9

Je wil je kind helpen, maar jullie lopen vast?

Gratis studiekeuze sessie

✔️ Willen jij en je kind in een online coachingsessie mijn 7 gouden tips en een stappenplan om tot de juiste studiekeuze te komen?

✔️ Wil je persoonlijk advies aan de hand van de situatie en hulpvraag van je kind?

Deze maand heb ik beperkt ruimte gemaakt voor een aantal gratis online studiekeuze sessies om ouders en hun kind de kans te geven vrijblijvend kennis te maken met studiekeuzecoaching!

(Let op: nog 4 plekken beschikbaar!)

Het resultaat: een studie die bij je kind past!

Mijn motivatie gevonden!

Eindelijk rust in mijn hoofd!

Weg studietwijfels

“We beginnen bij wie jij bent; wat motiveert jou en wat gaat als vanzelf.”

Vraag hier je gratis online studiekeuze sessie aan!

Hoe hebben anderen het ervaren

Ik heb mij door Yvonne laten begeleiden toen ik in mijn examenjaar zat, vastbesloten dat ik aansluitend een tussenjaar ging doen. Ik hoopte dat Yvonne mij kon helpen erachter te komen welke studie het beste bij mij zou passen.

De begeleiding bestond uit het invullen van een vragenlijst en een uitgebreid gesprek. Het heeft mij zo veel duidelijkheid gegeven dat ik het vertrouwen had mij meteen in te schrijven voor de studie van mijn keuze.

Bij het kiezen van een studie komt zo veel meer kijken dan alleen interesse. Het gaat er ook om wie jij bent, wat je kan en dat in combinatie met wat je wil. Dit lijkt heel voor de hand liggend, maar het was voor mij een echte eye-opener. We zijn er samen achter gekomen wat voor type persoon ik ben (dit is heel goed voor je zelfkennis), en stonden we stil bij waarom ik dingen doe zoals ik ze doe. Dit is de basis voor het kiezen van een juiste studie.

Nadat ik de studies die binnen mijn profiel passen thuis nog heb vergeleken, heb ik voor bedrijfskunde gekozen. De zekerheid dat ik nu iets heb gekozen wat echt bij mij past is ontzettend fijn!

Kiki, 18, 6 VWO

Ik twijfelde enorm welke richting ik op wil gaan. Ik had zo veel verschillende richtingen die me aanspraken dat ik even de weg kwijt was. Toen ik begon met de sessie zijn we goed ingegaan op wat ik leuk vind en wat voor persoon ik ben. Ik heb nu veel meer duidelijkheid gekregen en nu is alles netjes op een rijtje gezet. De sessie was heel leerzaam en informatief. Ik ben door deze hulp nu zeker op de goede weg!

Felien, 16, 5 VWO

Wie is Yvonne? 

Mijn naam is Yvonne Eikens en ik weet als geen ander hoe het voelt wanneer je een keuze maakt met alleen je hoofd. Na een opleiding international business, volgde ik een studie antropologie. Wat was het heerlijk om dingen te mogen leren die mijn oprechte interesse hadden. Maar ja, wat kon ik ermee in een baan? Vervolgens ging ik aan de slag in uiteenlopende commerciële functies in het bankwezen, journalistiek en ICT. Ik liep vast. Na een periode van bezinning volgde een omscholing tot loopbaandviseur. Ik daag mensen uit op onderzoek uit te gaan en hun ideeën serieus te nemen, er is vaak meer mogelijk dan je in eerste instantie denkt. Ik hou me vooral bezig met mensen op basis van deze ontdekkingen keuzes te laten maken en hun doelen te laten bereiken. Dan maak je je studiekeuze en loopbaankeuze vanuit het kennen van jezelf, het verbinden van hoofd en hart en dat geeft rust en vertrouwen.

Stijl 

Verbinding, vertrouwen, eerlijkheid en een pragmatische aanpak staan bij mij centraal. Als antropoloog kenmerkt mijn werkwijze zich door het inzetten van een scherpe intuïtie en opmerkingsvermogen in combinatie met het stellen van vragen.  Vervolgopleidingen op het gebied van training en coaching maken dat ik mezelf blijf ontwikkelen en de ander kan helpen het beste uit zichzelf te halen.

 

Hoe werkt het nu verder?

Een goede klik staat voorop, daarom heb ik deze maand ruimte gemaakt voor een aantal online studiekeuzeadvies sessies. Op die manier wil ik jou en je kind de kans geven om vrijblijvend kennis te maken met studiekeuze-coaching.  

Meld je hieronder aan, dan bel ik je zo snel mogelijk voor een afspraak. 

CMI - NOLOC Registerprofessional

Yvonne Eikens is sinds 2002 Noloc erkend en sinds 2015 CMI Register Loopbaanprofessional

 

Gedragscode

NOBCO Registercoach

Yvonne Eikens is sinds 2009 NOBCO registercoach 

Studiekeuze Bootcamp adviseur

Yvonne Eikens werkt volgens de Studiekeuze Bootcamp methode® voor haar studiekeuze‏‏‎ ‎advies

Bedrijfsgegevens:

Yvonne Eikens Coaching & Advies
Laapersveld 75
1213 VB Hilversum
06-50640166
info@yvonneeikens.nl

KvK-nummer: 30258589