skip to main content

Richt je aandacht naar de zon,
dan vallen de schaduwen achter je

Yvonne eikens Coaching

De individuele coaching van Yvonne Eikens is sterk resultaatgericht, verhelderend en inspirerend. Haar coaching kan je helpen effectiever te functioneren in je dagelijkse leven. Een coach stelt je vooral de juiste vragen. Jouw eigen antwoorden zijn immers zoveel belangrijker.

hoe werkt het?

Een coachingstraject is erop gericht je zo optimaal mogelijk te laten functioneren. Daarbij onderzoeken we verschillende aspecten, zowel zakelijk als persoonlijk. Je persoonlijk leven is immers ook onderdeel van jouw functioneren in je werk.

Samen zetten we een aantal stappen, zodat de resultaten van het coachingstraject voor jou (en de organisatie waarin je werkt) herkenbaar zijn en je verder kunnen inspireren. We starten met een intakegesprek waarin we het doel en het gewenste resultaat van de coaching vaststellen en bepalen hoeveel gesprekken we denken nodig te hebben. De invulling van de gesprekken wordt afgestemd op het gekozen thema. De opbouw van de coachingsgesprekken is gebaseerd op een combinatie van krachtige methodieken zoals NLP en systemisch werken, waarbij een oplossingsgerichte aanpak centraal staat. In de coaching staan de gesprekken centraal en worden waar nodig ondersteund door modellen, vragenlijsten, oefeningen, rollenspellen en reflectie-opdrachten. De sessies kunnen worden aangevuld met begeleiding in de werksituatie voor directe verankering. Na afloop volgt een evaluatie van het traject.

Hier vind je meer informatie over mijn werkwijze

Wat wordt je resultaat?

Doordat ik coach vanuit verschillende psychologische niveaus, is de impact van de coaching wezenlijk en is het effect/de verandering tastbaar en blijvend. We verbinden de binnenkant (identiteit, waarden en opvattingen) en de buitenkant (vaardigheden en gedrag) met de omgeving.

yvonne eikens

Jaren geleden kwam ik de volgende spreuk tegen: ‘Gras groeit niet harder door er aan te trekken.’ Loslaten, niet-weten, dat vinden velen, inclusief ikzelf, moeilijk om in de praktijk te brengen...

werkwijze

Het is de klik die mede zorgdraagt voor succes. Of je nou op zoek bent naar een andere baan, effectiever wil leren communiceren of wil ontdekken in welke baan je optimaal tot je recht komt...