Disclaimer

Algemeen

Yvonne Eikens Coaching & Advies, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Utrecht onder nummer 30258589, is verantwoordelijk voor de inhoud van de website www.yvonneeikens.nl.

Het is niet toegestaan om (gedeelten) hiervan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder schriftelijke toestemming. Voor persoonlijk, niet commercieel gebruik is deze toestemming niet nodig.

Als je gebruik maakt van de informatie op deze website geef je aan akkoord te gaan met onderstaande voorwaarden en bepalingen.

Inhoud

Je kunt geen rechten ontlenen aan de gegevens op deze website.

Yvonne Eikens Coaching & Advies streeft ernaar actuele en correcte informatie aan te bieden, maar kan niet garanderen dat alle opgenomen informatie in alle gevallen daadwerkelijk actueel, correct en volledig is.

Yvonne Eikens Coaching & Advies aanvaardt daarom in geen geval aansprakelijkheid in welke vorm dan ook, bij schade of letsel als gevolg van, of voortvloeiend uit het gebruik van de informatie van deze website. Voor eventuele verbeteringen van de opgenomen gegevens houden wij ons aanbevolen.

Hoewel wij alles in het werk stellen om misbruik te voorkomen, is Yvonne Eikens Coaching & Advies niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website worden doorgestuurd of openbaar worden gemaakt.

Yvonne Eikens Coaching & Advies heeft uitsluitend de doelstelling geïnteresseerden in loopbaancoaching of studiekeuze advies te informeren over de bijdrage die onze diensten in de meest ruime zin van het woord kunnen leveren aan het maken van passende keuzes op dit vlak. Daarnaast stelt zij deze geïnteresseerden op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van loopbaancoaching en studiekeuze advies in de breedste zin van het woord.

Yvonne Eikens Coaching & Advies kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de gepubliceerde informatie.

 

Vragen of klachten

Heb je vragen/klachten of opmerkingen over onze disclaimer?

Deze kun je e-mailen naar: info@yvonneeikens.nl