Loopbaancoach nabij Enschede: past jouw baan nog bij je?

Loopbaancoach Enschede helpt je graag bij je onderzoek!

Deze loopbaancoach nabij Enschede is er voor iedereen die hulp nodig heeft bij het beantwoorden van complexe vraagstukken omtrent je eigen loopbaan. Loop je vast in je werk? Geeft je baan je geen energie meer? Wil je jouw potentie volledig benutten? Of wil je weer aan het werk? Je bent altijd welkom bij mijn praktijk in Diepenheim, waar ik je help om inzicht te krijgen in jezelf en je carrière. In welke fase jouw loopbaan zich ook bevindt, ik sta je bij en denk met je mee. Samen komen we verder, stap voor stap richting de beste versie van jezelf.

Wat is een loopbaancoach nabij Enschede?

Een loopbaancoach nabij Enschede ondersteunt je bij het beantwoorden van vraagstukken met betrekking tot je carrière. Hierbij kan het gaan om vragen over je baan, maar ook over persoonlijke ontwikkeling, scholing, het vinden van een nieuwe baan en de balans tussen werk en privé. Zo word je geholpen bij het richting geven van je eigen loopbaan. Ik help je inzichten te verkrijgen in wat je wensen zijn, welke vaardigheden je hebt en welke skills je nog moet aanscherpen, wat je attitudes en gedragingen zijn en hoe je jezelf verder kunt ontwikkelen. Dit alles leidt tot een succesvoller werkleven waar je meer voldoening uit haalt.

Hoe werkt een loopbaancoach nabij Enschede?

Geen enkel mens is hetzelfde. Jouw individuele traject zal op maat gemaakt zijn en bij je passen. De focus bepaal jij. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar loopbaanadvies, wil je jezelf focussen op je persoonlijke ontwikkeling of kies je voor een outplacement traject in de zoektocht naar een nieuwe functie? Tijdens een eerste intakegesprek brengen we jouw vragen en problemen in kaart en bespreken we hoe het traject ingevuld gaat worden. De opdrachten en gesprekken worden op jou afgestemd. Hierbij maak ik gebruik van verschillende tools, waaronder de Personal Map tool.

Ik ben erg tevreden over het loopbaantraject. Yvonne heb ik ervaren als een zeer kundige empathische coach met brede kennis en ervaring.
Het meest waardevolle vond ik dat – doordat je met je traject bezig blijft en verschillende contactmomenten hebt – je je realiseert dat je uitzoekwerk hebt waar je achteraan gaat. Doordat ik in gesprek ben gekomen en heb meegelopen met ervaringsdeskundigen, heb ik knopen weten doorhakken. Doordat ik een goede sparringpartner had en bleef onderzoeken, had ik voordat ik het wist een andere baan!

Miranda, 30

Door de gestructureerde aanpak van Yvonne is de complete carrièreswitch die ik voor ogen had werkelijkheid geworden. Als loopbaancoach heeft zij mij geholpen om vanuit de kern van mezelf, helder te krijgen hoe ik mijn ambities kan nastreven. Welke tools hiervoor nodig zijn en hoe dit stap voor stap te doorlopen.
Ze is een prettig persoon om mee samen te werken, heel erg flexibel in het maken van afspraken en erg professioneel in wat zij doet. Ik ben haar zeer dankbaar voor alle hulp en kan haar zeker aanbevelen.

Charlotte, 30

Waarom een loopbaancoach nabij Enschede?

Misschien merk je dat jouw carrière op dit moment niet verloopt zoals je zou willen. Je bereikt je doelen niet of je weet niet zeker wat je precies wilt. Goed loopbaanadvies kan hierbij helpen. Een loopbaancoach nabij Enschede is jouw gids. Ik help je om de goede weg in te slaan, zodat je jouw doelen kan bereiken. We spenderen bijna 100.000 uur van ons leven aan werk. Als je werk je geen voldoening geeft, voelt deze tijd bijzonder lang aan. Daarom is nu het moment om mijn hulp in te schakelen. Samen werken we aan een mooie toekomst, waarbij je keuzes maakt vanuit het hoofd én het hart.

Wanneer kies je voor een loopbaancoach nabij Enschede?

Ik ben er voor iedereen die tegen problemen aanloopt binnen zijn of haar carrière. Misschien merk je al een tijdje dat jouw baan je geen energie geeft. Het kan zelfs zo zijn dat je twijfelt of deze functie wel iets voor jou is. Maar wellicht wil je jezelf juist meer focussen op je persoonlijke ontwikkeling, omdat je het gevoel hebt dat je meer uit jezelf kunt halen. Misschien heb je twijfels over je baan of voel je jezelf onzeker, bijvoorbeeld omdat je een promotie bent misgelopen.

Nu is het moment voor professionele begeleiding. Je carrière zal hier de vruchten van plukken. Deze loopbaancoach nabij Enschede helpt je om richting te geven aan jouw carrière. Interesse? Neem contact met me op voor een intakegesprek.

Bedrijfsgegevens:

 Yvonne Eikens Coaching & Advies
 Dochterenseweg 5
 7245 NM Laren
 06-50640166
 info@yvonneeikens.nl
www.yvonneeikens.nl

KvK-nummer: 30258589

Openingstijden:

Maandag: 09:00 – 17:00
Dinsdag: 09:00 – 17:00
Woensdag: 09:00 – 17:00
Donderdag: 09:00 – 17:00
Vrijdag: 09:00 – 15:00
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

“Working with Yvonne has resulted in a very positive experience. With her creative and supportive approach she succeeds in driving and coaching you through a self reflective questionning in a quiet, trustful and inspiring atmosphere. As a result you get a better understanding of your key drivers, talents and motivations in life and you can finally move forward! It is with great pleasure that I recommend Yvonne as coach and loopbaanadviseur.”

Elsa, 32

Ik liep al twee jaar rond met wensen voor een vervolgstap in mijn carrière, maar wat die stap moest worden, daar kwam ik niet uit.

Ik heb Yvonne gevraagd me te helpen omdat ik haar ken uit een eerder dienstverband en haar rust, integriteit, spontaniteit en heldere manier van communiceren mij vertrouwen gaf.
Yvonne heeft me geholpen de mogelijkheden die ik voor mezelf had bedacht helder te krijgen, maar ook te kijken naar mogelijkheden die ik nog niet had bedacht. Door haar luisterend oor, goed doorvragen, kritische blik op mijn antwoorden en tegenvragen heb ik in korte tijd veel inzichten gekregen. Inzichten in mijzelf, mijn ervaring en vooral ook in de mogelijkheden. Yvonne heeft me geholpen de gevolgen van de verschillende stappen die ik zou kunnen nemen helder te krijgen. Hierdoor heb ik uiteindelijk overtuigend de keuze kunnen maken voor het zelfstandig ondernemerschap.

Nienke, 52

Loopbaanadvies nabij Enschede

Neem via het onderstaande formulier vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken voor een loopbaancoach nabij Enschede.

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.