Loopbaancoach in Deventer: past jouw baan nog bij je?

Loopbaancoach Deventer helpt je graag bij je onderzoek!

Op zoek naar een loopbaancoach nabij Deventer? Yvonne Eikens Coaching & Advies helpt je graag. Als loopbaancoach nabij Deventer kan ik je op diverse manieren helpen. Hierbij maakt het niet uit in welke fase van je loopbaan je jezelf bevindt. Van beginner tot meer ervaren, ik sta je bij waar het nodig is. Zet je jouw eerste stappen op de arbeidsmarkt en weet je nog niet zeker wat je wilt? Bevindt je loopbaan zich op een kruispunt en twijfel je over de beste richting? Samen gaan we op zoek naar de juiste antwoorden op jouw vragen.

Wanneer kies je voor een loopbaancoach nabij Deventer?

Elke fase van een loopbaan gaat met zijn eigen uitdagingen gepaard. Misschien twijfel je of je wel de juiste studiekeuze hebt gemaakt of weet je niet zeker wat je na jouw studie wilt gaan doen. Het kan ook zijn dat je al een tijdje werkt, maar het gevoel hebt dat je nog niet het onderste uit de kan haalt. Wellicht twijfel je überhaupt of je wel de juiste baan hebt gekozen. Of zit je wel op de juiste plek, maar je wilt de focus verleggen naar je persoonlijke ontwikkeling. Maar het kan ook zijn dat je bent uitgevallen. Met al jouw vragen en problemen omtrent je loopbaan kun je bij deze loopbaancoach nabij Deventer terecht.

Waarvoor kun je bij een loopbaancoach nabij Deventer terecht?

Ik kan je op verschillende manieren verder helpen:

  • Carrièreadvies: tijdens je carrière maak je verschillende beslissingen die een grote impact hebben op de rest van je loopbaan. Ik help je bij het beantwoorden van deze vraagstukken. Zo werken we samen aan de ontwikkeling van jouw loopbaan.
  • Zelfinzicht: twijfel je over wat je wilt? Weet je niet zeker wat jouw sterke punten zijn? Samen brengen we jouw vaardigheden, pluspunten en interesses in beeld.
  • Stress- en burn-out klachten: ik bied begeleiding bij stress en burn-out. Hierbij maak ik gebruik van de CSR methode (Chronic Stress Reversal). Een oplossingsgerichte en systemische aanpak maakt het verschil.
  • Studiekeuze: sta je aan het prille begin van jouw loopbaan? De keuze voor de juiste studie kan een flinke impact hebben op het verloop. Twijfel je over jouw huidige studie? Ook dan kun je bij mij terecht.
  • Duurzame inzetbaarheid: ik help je om de beste versie van jezelf te worden.

 

Ik ben erg tevreden over het loopbaantraject. Yvonne heb ik ervaren als een zeer kundige empathische coach met brede kennis en ervaring.
Het meest waardevolle vond ik dat – doordat je met je traject bezig blijft en verschillende contactmomenten hebt – je je realiseert dat je uitzoekwerk hebt waar je achteraan gaat. Doordat ik in gesprek ben gekomen en heb meegelopen met ervaringsdeskundigen, heb ik knopen weten doorhakken. Doordat ik een goede sparringpartner had en bleef onderzoeken, had ik voordat ik het wist een andere baan!

Miranda, 30

Door de gestructureerde aanpak van Yvonne is de complete carrièreswitch die ik voor ogen had werkelijkheid geworden. Als loopbaancoach heeft zij mij geholpen om vanuit de kern van mezelf, helder te krijgen hoe ik mijn ambities kan nastreven. Welke tools hiervoor nodig zijn en hoe dit stap voor stap te doorlopen.
Ze is een prettig persoon om mee samen te werken, heel erg flexibel in het maken van afspraken en erg professioneel in wat zij doet. Ik ben haar zeer dankbaar voor alle hulp en kan haar zeker aanbevelen.

Charlotte, 30

Hoe werkt een loopbaancoach nabij Deventer?

Ik help je bij al jouw vragen omtrent je loopbaan. Een persoonlijke aanpak is van groot belang, want geen enkel mens is hetzelfde. Na een eerste intakegesprek gaan we jouw traject invullen. Dit zal ook afhangen van wat je zoekt: persoonlijke ontwikkeling, loopbaanadvies, studiekeuze advies of outplacement bijvoorbeeld. Hierbij kunnen verschillende methodes worden ingezet, bijvoorbeeld de Personal Mapping methode. Dankzij mijn oplossingsgerichte aanpak komen we daadwerkelijk tot de kern.

Waarom een loopbaancoach nabij Deventer?

Mijn praktijk bevindt zich in Laren op zo’n 20 tot 25 minuten rijden van Deventer. Het leven in de stad is leuk, maar ook druk. Dit maakt het lastiger om de tijd voor jezelf te nemen. Een rustige omgeving doet wonderen voor je. Het helpt je om beter tot jezelf te komen. Zo kom je tot diepere antwoorden op jouw vragen. Je komt erachter wat je echt wilt en hoe je dit gaat bereiken. Ik help je hier graag bij, daarom kies je voor deze loopbaancoach nabij Deventer. Neem gerust contact met me op voor meer info.

Bedrijfsgegevens:

 Yvonne Eikens Coaching & Advies
 Dochterenseweg 5
 7245 NM Laren
 06-50640166
 info@yvonneeikens.nl
www.yvonneeikens.nl

KvK-nummer: 30258589

Openingstijden:

Maandag: 09:00 – 17:00
Dinsdag: 09:00 – 17:00
Woensdag: 09:00 – 17:00
Donderdag: 09:00 – 17:00
Vrijdag: 09:00 – 15:00
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

“Working with Yvonne has resulted in a very positive experience. With her creative and supportive approach she succeeds in driving and coaching you through a self reflective questionning in a quiet, trustful and inspiring atmosphere. As a result you get a better understanding of your key drivers, talents and motivations in life and you can finally move forward! It is with great pleasure that I recommend Yvonne as coach and loopbaanadviseur.”

Elsa, 32

Ik liep al twee jaar rond met wensen voor een vervolgstap in mijn carrière, maar wat die stap moest worden, daar kwam ik niet uit.

Ik heb Yvonne gevraagd me te helpen omdat ik haar ken uit een eerder dienstverband en haar rust, integriteit, spontaniteit en heldere manier van communiceren mij vertrouwen gaf.
Yvonne heeft me geholpen de mogelijkheden die ik voor mezelf had bedacht helder te krijgen, maar ook te kijken naar mogelijkheden die ik nog niet had bedacht. Door haar luisterend oor, goed doorvragen, kritische blik op mijn antwoorden en tegenvragen heb ik in korte tijd veel inzichten gekregen. Inzichten in mijzelf, mijn ervaring en vooral ook in de mogelijkheden. Yvonne heeft me geholpen de gevolgen van de verschillende stappen die ik zou kunnen nemen helder te krijgen. Hierdoor heb ik uiteindelijk overtuigend de keuze kunnen maken voor het zelfstandig ondernemerschap.

Nienke, 52

Loopbaanadvies nabij Deventer

Neem via het onderstaande formulier vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken voor loopbaanadvies nabij Deventer.

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.