Kies jouw toekomst met hoofd en hart!

Loopbaancoaching en Studiekeuze advies
Afspraak makenVertel me meer

Herken jij dit?

  Ik heb het idee dat mijn huidige baan niet (langer) de juiste baan is, maar wat dan wel?

  Ik wil weer lekker in mijn vel zitten, hoe krijg ik het plezier in mijn werk terug?

  Ik ben mijn baan kwijt, hoe ga ik nu verder?

  Ik loop vast in mijn werk, wat nu?

  Ik wil misschien wel voor mezelf beginnen maar weet niet goed waar ik moet beginnen.

  De samenwerking met mijn collega loopt niet lekker, wat kan ik daar aan doen?

  Ik zie anderen met ogenschijnlijk gemak zaken voor elkaar krijgen, dat wil ik ook!

 

Dan ben je hier niet voor niets!

Waarschijnlijk loop je al een tijdje met deze vragen rond. Je hebt zelf al van alles bedacht en geprobeerd, maar komt niet echt verder. Toch maar hulp inschakelen? Ik help je graag!

Plezier in je werk

Stel je eens voor hoe het zou zijn wanneer…

Je helder hebt hoe jij in elkaar steekt en wat de voor jou perfecte baan is, waarin werken voelt als iets wat je graag doet, wat bij je past en waarvan je energie krijgt. Met deze baan in je achterhoofd zet je de volgende stap. Als je iets doet wat jij leuk vindt en waar jij goed in bent, krijg je meer energie. Daardoor heb je meer plezier in je werk en kom je beter tot je recht. Je kiest ervoor je eigen loopbaan in te richten en te sturen in de richting waar jij heen wilt.

Weer aan het werk

Wanneer je je baan verliest is dat voor de meeste mensen een ingrijpende ervaring. Je hebt er meestal niet voor gekozen, het overkomt je en een gevoel van machteloosheid kan je lam leggen. Hoe kan het dan toch dat ik bij het afronden van een begeleidingstraject zo vaak hoor: ‘Ik had het nooit verwacht, maar ik ben er beter en sterker uitgekomen!’ Wat is er in die tussentijd gebeurd?

Geen enkel outplacement traject is hetzelfde. Door goed te kijken en luisteren waar je staat probeer ik zo goed mogelijk aan te sluiten bij jouw behoefte. Wil je zo snel mogelijk een vergelijkbare baan of wil je dit moment aangrijpen om het roer om te gooien en op zoek te gaan naar iets anders. Waar wil je heen, waar sta je nu en wat wordt je eerste stap? Ik loop een stuk met je mee en begeleid je bij die dingen die je onderweg tegenkomt.

De beste versie van jezelf

Stel je eens voor hoe het zou zijn wanneer…

Je weet waar je sterke punten zitten en hoe je die optimaal kan inzetten. Je helder hebt hoe jouw gedrag en stijl van communiceren anders kan zijn dan die van jouw collega en hoe je toch optimaal kan samenwerken. Je je goede ideëen weet om te zetten in concrete acties, waardoor je plannen ook echt gerealiseerd worden. Je grenzen durft aan te geven wanneer je het gevoel hebt dat je baan je boven je hoofd groeit. Je niet langer piekert en energie lekt omdat je lekker in je werk zit.

Even voorstellen: Yvonne Eikens

Ik heb geen speciaal talent, ik ben slechts nieuwsgierig! – Albert Einstein

Mijn naam is Yvonne Eikens, loopbaancoach en studiekeuze adviseur. Ik ben eerlijk, enthousiast en hoor vaak dat ik er goed in ben om mensen vertrouwen te geven, de rode draad in een grote hoeveelheid informatie te vinden en structuur aan te brengen.

Ik heb zelf ervaren wat de kracht is van jezelf kennen en weten waar je motivatie ligt. Mijn hbo-studie International Business heb ik op ratio gekozen en op wilskracht afgemaakt. Heel anders voelde het toen ik later aan de universiteit Corporate Antropologie ging studeren. Daar was geen wilskracht voor nodig, dat ging als vanzelf. In mijn werk heb ik het pad van de verstandige en daarna de ‘leuke’ weg nog eens herhaald. Ik ben er gekomen, maar het had best wat makkelijker gekund als iemand mij hierbij had geholpen. Nu geniet ik er enorm van om studenten en werkenden te begeleiden in hun zoektocht en te komen tot een kloppende keuze, met hoofd èn hart!

 

Ervaringen van mijn klanten

Wat een fijn mens! Vanaf het moment dat ik haar ontspannen ruimte binnen stapte voelde ik mij op mijn gemak bij Yvonne. Ik was wat onzeker na mijn burn out en niet wetende of er voor deze 58-jarige dame nog wel een markt was. En wat wilde ik? Yvonne heeft mij fantastisch geholpen en begeleid naar diegene die ik nu ben en…. met een nieuwe baan in de uitvaartzorg. Dankzij de grote bijdrage van Yvonne! Dus ben je op zoek? Ga in gesprek, ik beveel haar van harte aan!

Jolande, 58

Door de gestructureerde aanpak van Yvonne is de complete carrièreswitch die ik voor ogen had werkelijkheid geworden. Als loopbaancoach heeft zij mij geholpen om vanuit de kern van mezelf, helder te krijgen hoe ik mijn ambities kan nastreven. Welke tools hiervoor nodig zijn en hoe dit stap voor stap te doorlopen. Ze is een prettig persoon om mee samen te werken, erg professioneel in wat zij doet. Ik ben haar zeer dankbaar voor alle hulp en kan haar zeker aanbevelen.

Charlotte, 29

Nieuws en inspiratie

Tips voor ouders bij de studiekeuze van je kind

Tips voor ouders bij de studiekeuze van je kind

Als tiener is je kind zich aan het losmaken van jou als ouder/verzorger. Stap voor stap ben je niet meer de meest belangrijke persoon op aarde en deelt hij of zij minder persoonlijke informatie met je. Maar hoe help je je kind ondanks deze periode van loslaten met het maken van zijn of haar studiekeuze? In dit blog deel ik graag mijn favoriete tips als studiekeuze adviseur én als ouder. Want dat jouw rol als ouder nog steeds belangrijk is in dit proces, daar twijfel ik niet aan!

lees verder

Heb je een vraag of wil je kennismaken?

Het is de klik die mede zorgdraagt voor succes. Dus neem contact op voor meer informatie of voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Je mag me uiteraard ook bellen op: 06-50640166

12 + 7 =

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in het privacybeleid.