Als antropoloog ga ik graag een stukje met je op reis, er valt immers veel te ontdekken op weg naar de antwoorden op jouw vragen. Ik maak hierbij graag gebruik van ‘de Wereld van verschil’ van MapsTell.

Personal Map

De Personal Map is een krachtige visuele tool, gebaseerd op het DISC model. De kaart nodigt uit om op ontdekking te gaan naar het eigen gedrag en vervolgens, over de grenzen van de hokjes, letterlijk in de wereld van een ander te stappen. Hiermee worden gedrag, manieren van handelen en communiceren, kwaliteiten en valkuilen zichtbaar en makkelijk bespreekbaar. Ontdek waar jij sterk in bent, hoe jij het beste tot je recht komt en hoe jij jouw talenten kunt inzetten voor een optimale samenwerking en interactie met anderen.

Wil jij dit ook?

Ontvang jouw PersonalMap en routebeschrijving waarmee we een verdiepende reis maken door jouw landschap van gedrag met jouw PersonalMap en routebeschrijving als navigatiesysteem. Een eigentijds, positief en impactvol alternatief voor lange (en vaak ietwat complexe en saaie) rapporten.

Wil je jouw voorkeursstijl weten en kennismaken met de methode?