Loopbaanadvies in Hilversum: past jouw baan wel bij je?

 Loopbaanadvies Hilversum helpt je graag bij je onderzoek!

Loopbaanadvies in Hilversum is een goede oplossing voor jou wanneer je het idee hebt dat je niet meer op de juiste plek zit. Misschien past het bedrijf niet meer, zou je de overstap willen maken naar een andere sector of wil je onderzoeken welke functie nog meer bij jou past. Als loopbaancoach help ik je de vinger op de zere plek te leggen, zodat je binnen de kortste keren weet wat er nou precies aan schort. Wil je meer plezier en voldoening uit je werk kunt halen en onderzoeken wat er nog meer mogelijk is op de arbeidsmarkt, en dat is vaak meer dan je denkt, dan is het tijd om eens te kijken naar loopbaanadvies in Hilversum. Zo weet je zeker of je nog wel echt op je plek zit of dat het tijd is voor een volgende stap.

Wanneer kies je voor de loopbaancoach in Hilversum?

Heb je het idee dat jouw functie niet meer helemaal bij je past of ben je al op zoek naar ander werk, maar weet je niet zo goed waar je dit precies moet zoeken? Dan is de loopbaancoach in Hilversum de juiste persoon voor je. Aan de hand van gesprekken, vragen en opdrachten gaan we op onderzoek uit. We willen goed in beeld brengen wie jij nou precies bent, welke drijfveren en ambities je hebt en wat je wilt in de toekomst. Op die manier kan ik als loopbaancoach in Hilversum samen met jou inschatten of je huidige baan nog de juiste is, of dat je beter kunt beginnen met het zetten van de eerste stappen naar wat nieuws.

Daar laten we het uiteraard niet bij. Wanneer je kiest voor loopbaanadvies in Hilversum, dan ontdek je de richting waarin je jouw toekomstige functie moet zoeken. Dat kan betekenen dat je advies krijgt over mogelijke om- of bijscholing, het volgen van een training of het direct solliciteren omdat jouw competenties voldoende zijn voor de functie die jij het beste kunt bekleden. Door de persoonlijke aandacht en begeleiding weet je altijd zeker dat je met een goed beeld van de mogelijkheden de arbeidsmarkt op komt en weet wat je kunt doen. Praktisch, want die kennis heb je direct nodig bij het opstellen van een cv en het doorlopen van een sollicitatiegesprek, waarbij antwoorden op de vragen ineens veel makkelijker wordt.

Mijn naam is Yvonne Eikens, (loopbaan)coach en studiekeuze adviseur in de regio Hilversum. Ik ben eerlijk, enthousiast en hoor vaak dat ik er goed in ben om mensen vertrouwen te geven, de rode draad in een grote hoeveelheid informatie te vinden en structuur aan te brengen. Ik geniet er enorm van om werkenden en studenten te begeleiden in hun zoektocht en te komen tot een kloppende keuze, met hoofd èn hart!

Ik ben erg tevreden over het loopbaantraject. Yvonne heb ik ervaren als een zeer kundige empathische coach met brede kennis en ervaring.
Het meest waardevolle vond ik dat – doordat je met je traject bezig blijft en verschillende contactmomenten hebt – je je realiseert dat je uitzoekwerk hebt waar je achteraan gaat. Doordat ik in gesprek ben gekomen en heb meegelopen met ervaringsdeskundigen, heb ik knopen weten doorhakken. Doordat ik een goede sparringpartner had en bleef onderzoeken, had ik voordat ik het wist een andere baan!

Miranda, 30

Door de gestructureerde aanpak van Yvonne is de complete carrièreswitch die ik voor ogen had werkelijkheid geworden. Als loopbaancoach heeft zij mij geholpen om vanuit de kern van mezelf, helder te krijgen hoe ik mijn ambities kan nastreven. Welke tools hiervoor nodig zijn en hoe dit stap voor stap te doorlopen.
Ze is een prettig persoon om mee samen te werken, heel erg flexibel in het maken van afspraken en erg professioneel in wat zij doet. Ik ben haar zeer dankbaar voor alle hulp en kan haar zeker aanbevelen.

Charlotte, 30

Levert dit altijd een ander baanadvies op?

Loopbaanadvies in Hilversum levert vaak het advies voor een andere baan of functie op. Maar lang niet altijd. Wanneer je precies weet waar jouw ambities liggen, welke competenties jij hebt en wat jouw drijfveren zijn, dan is het goed mogelijk dat je in gesprek gaat met je werkgever. In veel gevallen zijn aanpassingen mogelijk, waardoor de functie wel weer bij je past. Of is het mogelijk om intern een andere functie te bekleden, waardoor je helemaal niet op zoek hoeft naar een andere werkgever.

De belangrijke inzichten die je opdoet gedurende het loopbaanadvies traject nodigen je meestal uit om meteen in actie te komen. Dat hoeft niet altijd het geval te zijn, soms voelt het beter om even af te wachten wat je met de uitkomsten van het advies van de loopbaancoach in Hilversum wilt doen en komt je volgende stap later ‘als vanzelf’.

Direct aan de slag met loopbaanadvies in Hilversum!

Ben je benieuwd of je op de juiste positie zit of dat er meer mogelijkheden zijn voor jou in je loopbaan? Maak dan een afspraak met de loopbaancoach in Hilversum, zodat we direct naar jouw situatie kunnen kijken en een profiel op kunnen stellen. Je kunt me direct mailen op info@yvonneeikens.nl. Uiteraard kun je ook onderstaand contactformulier invullen of bellen naar 06 50 64 01 66 zodat we direct een afspraak in kunnen boeken voor een kennismaking. Zo weet je binnen de kortste keren wat de beste loopbaankeuze is en wat de mogelijkheden zijn met jouw competenties.

Bedrijfsgegevens:

 Yvonne Eikens Coaching & Advies
 Mussenstraat 9
 1223 RB Hilversum
 06-50640166
 info@yvonneeikens.nl
www.yvonneeikens.nl

KvK-nummer: 30258589

Openingstijden:

Maandag: 09:00 – 17:00
Dinsdag: 09:00 – 17:00
Woensdag: 09:00 – 17:00
Donderdag: 09:00 – 17:00
Vrijdag: 09:00 – 15:00
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

“Working with Yvonne has resulted in a very positive experience. With her creative and supportive approach she succeeds in driving and coaching you through a self reflective questionning in a quiet, trustful and inspiring atmosphere. As a result you get a better understanding of your key drivers, talents and motivations in life and you can finally move forward! It is with great pleasure that I recommend Yvonne as coach and loopbaanadviseur.”

Elsa, 32

Ik liep al twee jaar rond met wensen voor een vervolgstap in mijn carrière, maar wat die stap moest worden, daar kwam ik niet uit.

Ik heb Yvonne gevraagd me te helpen omdat ik haar ken uit een eerder dienstverband en haar rust, integriteit, spontaniteit en heldere manier van communiceren mij vertrouwen gaf.
Yvonne heeft me geholpen de mogelijkheden die ik voor mezelf had bedacht helder te krijgen, maar ook te kijken naar mogelijkheden die ik nog niet had bedacht. Door haar luisterend oor, goed doorvragen, kritische blik op mijn antwoorden en tegenvragen heb ik in korte tijd veel inzichten gekregen. Inzichten in mijzelf, mijn ervaring en vooral ook in de mogelijkheden. Yvonne heeft me geholpen de gevolgen van de verschillende stappen die ik zou kunnen nemen helder te krijgen. Hierdoor heb ik uiteindelijk overtuigend de keuze kunnen maken voor het zelfstandig ondernemerschap.

Nienke, 52

Loopbaanadvies Hilversum

Neem via het onderstaande formulier vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken voor loopbaanadvies in Hilversum.

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.