Voelt jouw loopbaan momenteel zo? Crisis dwingt tot bezinning!

Update: op dit moment zijn alle ontwikkeladvies trajecten reeds vergeven
Regelmatig nadenken over de toekomst van je werk, altijd belangrijk maar nu helemaal! Met het ontwikkeladvies kunnen werkenden en werkzoekenden een gratis ontwikkeltraject volgen om zicht te krijgen op hun mogelijkheden op de arbeidsmarkt. De ontwikkeladviezen zijn onderdeel van het door het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid ontwikkelde crisisprogramma NL Leert Door

Succesvol ontwikkeladvies beschikbaar in Hilversum e.o.

Is je werk door de coronacrisis veranderd, verminderd of verdwenen en wil je je (her)oriënteren op je actuele mogelijkheden op de arbeidsmarkt? Heb je wel of geen werk, ben je in dienst, ZZP’er, flexwerker of ondernemer (en ontvang je geen studiefinanciering en heb je nog niet de pensioengerechtigde leeftijd) en wil je je (her)oriënteren op de arbeidsmarkt?
Dan heb ik goed nieuws! Vanaf augustus tot en met december 2020 kun je een gratis ontwikkeladvies starten. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is een afspraak met me te maken. Ik regel de aanvraag en de administratie.

Hoe werkt het?

We starten met een digitale arbeidsmarktscan die je inzicht geeft in jouw persoonlijke arbeidsmarkperspectief. Vervolgens geven we in 3 gesprekken van 1,5 uur (persoonlijk of online) verdieping aan de voor jou belangrijke onderwerpen met betrekking tot je werk, inzetbaarheid en professionele toekomst. Je kunt hierbij denken aan kwaliteiten, kennis, drijfveren, behoeften, vragen, zorgen en kansen. Wat kun je doen om je kansen op de arbeidsmarkt en je duurzame inzetbaarheid te vergroten? Heb je daar wel eens goed bij stil gestaan? Ik ga hierover graag met je in gesprek, zodat jij tot een persoonlijk plan van aanpak kunt komen met concrete acties voor de korte en/of de lange termijn.

Bij het vorige ontwikkeladvies heb ik, ruim voor de einddatum, mensen teleur moeten stellen, omdat de bodem van de subsidiepot was bereikt. Ook nu is er een maximum ingesteld, dus wil je in aanmerking komen, dan is het goed om je op tijd aan te melden.

Interessant voor werkgevers

Het hebben van gemotiveerde medewerkers die goed inzetbaar zijn, hun talenten benutten en zich verder willen ontwikkelen is voor organisaties een belangrijke sleutel voor succes. Begeleiding om mensen te helpen in hun ontwikkeling en loopbaan helpt hierbij. Dit is dan ook een uitnodiging voor werkgevers, zeker in de getroffen sectoren, om medewerkers te wijzen op deze ondersteunende regeling.
Ik werk voor het ontwikkeladvies samen met Simone de Winter. Wij zijn samen beschikbaar voor zowel individuele ontwikkeladviezen als organisatie brede vraagstukken op het vlak van personele inzetbaarheid.

Wil je gebruik maken van het gratis ontwikkeladvies?