Home » Nieuws & Inspiratie » Loopbaanadvies » Gratis ontwikkeladvies – NL leert door
Gratis ontwikkeladvies Hilversum

Gratis ontwikkeladvies – NL leert door

door | 3 jul, 2020 | Loopbaanadvies, Outplacement

Voelt jouw loopbaan momenteel zo? Crisis dwingt tot bezinning!

Update: op dit moment zijn alle ontwikkeladvies trajecten reeds vergeven
Regelmatig nadenken over de toekomst van je werk, altijd belangrijk maar nu helemaal! Met het ontwikkeladvies kunnen werkenden en werkzoekenden een gratis ontwikkeltraject volgen om zicht te krijgen op hun mogelijkheden op de arbeidsmarkt. De ontwikkeladviezen zijn onderdeel van het door het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid ontwikkelde crisisprogramma NL Leert Door

Succesvol ontwikkeladvies beschikbaar in Hilversum e.o.

Is je werk door de coronacrisis veranderd, verminderd of verdwenen en wil je je (her)oriënteren op je actuele mogelijkheden op de arbeidsmarkt? Heb je wel of geen werk, ben je in dienst, ZZP’er, flexwerker of ondernemer (en ontvang je geen studiefinanciering en heb je nog niet de pensioengerechtigde leeftijd) en wil je je (her)oriënteren op de arbeidsmarkt?
Dan heb ik goed nieuws! Vanaf augustus tot en met december 2020 kun je een gratis ontwikkeladvies starten. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is een afspraak met me te maken. Ik regel de aanvraag en de administratie.

Hoe werkt het?

We starten met een digitale arbeidsmarktscan die je inzicht geeft in jouw persoonlijke arbeidsmarkperspectief. Vervolgens geven we in 3 gesprekken van 1,5 uur (persoonlijk of online) verdieping aan de voor jou belangrijke onderwerpen met betrekking tot je werk, inzetbaarheid en professionele toekomst. Je kunt hierbij denken aan kwaliteiten, kennis, drijfveren, behoeften, vragen, zorgen en kansen. Wat kun je doen om je kansen op de arbeidsmarkt en je duurzame inzetbaarheid te vergroten? Heb je daar wel eens goed bij stil gestaan? Ik ga hierover graag met je in gesprek, zodat jij tot een persoonlijk plan van aanpak kunt komen met concrete acties voor de korte en/of de lange termijn.

Bij het vorige ontwikkeladvies heb ik, ruim voor de einddatum, mensen teleur moeten stellen, omdat de bodem van de subsidiepot was bereikt. Ook nu is er een maximum ingesteld, dus wil je in aanmerking komen, dan is het goed om je op tijd aan te melden.

Interessant voor werkgevers

Het hebben van gemotiveerde medewerkers die goed inzetbaar zijn, hun talenten benutten en zich verder willen ontwikkelen is voor organisaties een belangrijke sleutel voor succes. Begeleiding om mensen te helpen in hun ontwikkeling en loopbaan helpt hierbij. Dit is dan ook een uitnodiging voor werkgevers, zeker in de getroffen sectoren, om medewerkers te wijzen op deze ondersteunende regeling.
Ik werk voor het ontwikkeladvies samen met Simone de Winter. Wij zijn samen beschikbaar voor zowel individuele ontwikkeladviezen als organisatie brede vraagstukken op het vlak van personele inzetbaarheid.

Wil je gebruik maken van het gratis ontwikkeladvies?

Over Yvonne

Als ervaren loopbaancoach en studiekeuze adviseur help ik je graag om te komen tot een weloverwogen keuze zodat jij je volgende stap kan zetten.

Gerelateerde artikelen

De weg van wens naar werkelijkheid

De weg van wens naar werkelijkheid

Kiezen, dat is lang niet altijd makkelijk. Vaak weten mensen heel erg goed wat ze niet willen, maar hebben ze eigenlijk geen beeld bij wat ze wél willen. Je wil een andere baan, je wil niet weer de verkeerde studie kiezen of je wil je niet langer machteloos voelen. Wat zou je anders willen, wat is je wens? De creatiespiraal van Marinus Knoope is een heel bruikbaar hulpmiddel om je wens te gaan realiseren.

lees verder
Omgaan met onverwachte veranderingen

Omgaan met onverwachte veranderingen

Omgaan met onverwachte veranderingen… Een impactvolle verandering waar je niet zelf voor hebt gekozen. Over hoe het kan dat je te maken hebt met een bijzonder wisselend energieniveau en bijbehorende gevoelens en emoties. Het ene moment ervan overtuigd dat dit goed gaat komen en het volgende moment apathisch en niet vooruit te branden.

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin