skip to main content

Wie in zijn dromen niet vliegt,
komt nooit van de grond

Outplacement in Almere: wat wil jij nou eigenlijk precies?

Je baan verliezen kan ingrijpend zijn en dan kan outplacement in Almere je helpen bij het verwerken hiervan. Een ingrijpende ervaring waarbij in eerste instantie meestal aan de vervelende gevolgen gedacht wordt. Maar bekijk het eens anders: met outplacement in Almere komen alle deuren wagenwijd open te staan. Hoe gelukkig was je eigenlijk met je vorige baan? Haalde je er alle voldoening uit die je uit je werk wilt halen of zat je ’s morgens vaak in de auto plannen te maken om de dag te overleven? Outplacement in Almere is een uitgelezen kans, zeker wanneer je het goed aanpakt.

Outplacement in Almere; een vergelijkbare baan?

Het lijkt aannemelijk om direct op zoek te gaan naar een vergelijkbare baan, maar neem geen overhaaste beslissingen. Kijk eerst eens naar wat je zelf wilt, wat je competenties zijn en wat de kansen zijn op de huidige arbeidsmarkt. Je hoeft niet automatisch te kiezen voor een soortgelijk beroep. Zeker niet wanneer jouw wensen veranderd zijn, je meer competenties hebt of deze graag wilt ontwikkelen.

Tijdens het traject van outplacement in Almere kun je ervoor kiezen om het roer volledig om te gooien. Ik begrijp echter ook dat je zo snel mogelijk weer aan het werk wilt om weer een goed inkomen te hebben. Daarom ga ik graag persoonlijk met je aan de slag om de beste kansen en mogelijkheden te bekijken. Weten we wat je zoekt en wie jij precies bent, dan werken we samen aan de presentatie zodat je de deuren open krijgt bij de bedrijven waar jij een functie wilt vervullen.

Mijn naam is Yvonne Eikens, (loopbaan)coach en studiekeuze adviseur in de regio Hilversum. Ik ben eerlijk, enthousiast en hoor vaak dat ik er goed in ben om mensen vertrouwen te geven, de rode draad in een grote hoeveelheid informatie te vinden en structuur aan te brengen. Ik geniet er enorm van om werkenden en studenten te begeleiden in hun zoektocht en te komen tot een kloppende keuze, met hoofd èn hart!

Outplacement in Almere is jezelf herontdekken

Het komt vaak voor dat mensen tot nieuwe inzichten komen tijdens het traject van outplacement in Almere. En eigenlijk is dat best logisch. Wanneer jij jarenlang op dezelfde plek gewerkt hebt en dit als vast gegeven geaccepteerd hebt, dan is de kans groot dat er discrepantie ontstaan is tussen wat je doet, wat je wilt en wat je kunt. Wanneer je kritisch kijkt naar je wensen en voorkeuren, en je ambities op de langere termijn, dan kom je er vaak achter dat jouw droombaan eigenlijk bijzonder ver af staat van de functie die je vervulde. Dus grijp die kans!

Weer werken met passie?

Het werk maakt een ontzettend groot deel uit van ons leven. Ben je net je baan verloren en ben je op zoek naar nieuw perspectief? Neem dan contact met mij op, zodat we samen kunnen werken aan het traject van outplacement in Almere. Je bereikt me op info@yvonneeikens.nl of 06 50 64 01 66. Ik help je graag!

yvonne eikens

Jaren geleden kwam ik de volgende spreuk tegen: ‘Gras groeit niet harder door er aan te trekken.’ Loslaten, niet-weten, dat vinden velen, inclusief ikzelf, moeilijk om in de praktijk te brengen...

werkwijze

Het is de klik die mede zorgdraagt voor succes. Of je nou op zoek bent naar een andere baan, effectiever wil leren communiceren of wil ontdekken in welke baan je optimaal tot je recht komt...