Outplacement in Bussum: je ontslag biedt kansen

Soms biedt een ontslag ook kansen, outplacement Bussum gaat graag met je op zoek!

Ben je net ontslagen en zoek je met lood in je schoenen naar outplacement in Bussum omdat je graag weer snel aan het werk wilt? Zet dan even een stapje terug. Ontslag is een vervelende situatie, maar het is tegelijkertijd een punt in je leven waarop je de mogelijkheden opnieuw kunt overwegen. Het is lang niet altijd logisch om te kiezen voor een vergelijkbare werksituatie en functie. Hoeveel voldoening heb jij de afgelopen maanden uit je werk gehaald? Zou dit ook een kans kunnen zijn om een loopbaanstap te kunnen maken?

Grijp outplacement in Bussum aan als een kans

Heb je jarenlang op dezelfde plek gezeten in een bepaalde functie? Dan is de kans groot dat je de functie voor lief genomen hebt. Maar zo werkt het eigenlijk niet. Je vindt de juiste functie door te kijken naar je eigen voorkeuren, ambities en competenties. Die zijn zeer waarschijnlijk veranderd de afgelopen maanden of jaren, waardoor jouw baan misschien niet eens meer zo goed bij je paste.

Nu je ontslag gekregen hebt, is het tijd om op onderzoek uit te gaan. Wil je een soortgelijke baan bij een andere werkgever, of wijzen je competenties en drijfveren in een andere richting? Samen gaan we op zoek naar wie jij bent, wat je precies wilt en wat jouw ambities zijn voor de aankomende jaren of de rest van je carrière. Aan de hand daarvan kunnen we relatief makkelijk bepalen welke functie en omgeving het beste bij jou past.

Mijn naam is Yvonne Eikens, (loopbaan)coach en studiekeuze adviseur in de regio Bussum. Ik ben eerlijk, enthousiast en hoor vaak dat ik er goed in ben om mensen vertrouwen te geven, de rode draad in een grote hoeveelheid informatie te vinden en structuur aan te brengen. Ik geniet er enorm van om werkenden en studenten te begeleiden in hun zoektocht en te komen tot een kloppende keuze, met hoofd èn hart!

Door een reorganisatie verloor ik mijn leuke baan en moest ik ongewild afscheid nemen van mijn collega’s en van het bedrijf waar ik het zo naar mijn zin had. Een zware domper. Ik besloot de tijd te nemen om te onderzoeken hoe ik nu verder wilde. In het begin van mijn outplacement traject hebben de doortastende gesprekken met Yvonne mij geholpen om een nare periode af te sluiten en weer met vertrouwen naar de toekomst te kijken. Yvonne is met volle aandacht, enthousiasme, met humor, verhelderend en motiverend met mij aan de slag gegaan. Ik kreeg weer energie om op zoek te gaan naar die ándere leuke baan en die heb ik gevonden!

Karin, 44

Ik heb Yvonne leren kennen in een moeilijke periode van ontslag. Haar betrokkenheid en spirit om aan deze periode een positieve wending te geven was van begin af aan duidelijk. Zij heeft alle tijd voor mij genomen om naast een vast programma ook flexibel aandacht te geven aan wat er op dat moment speelde. Yvonne heeft mij veel energie en vertrouwen meegegeven, iets waarmee ik met veel succes de toekomst in ben gegaan.

Lia, 55

En vervolgens op naar de volgende baan met outplacement in Bussum

Daarna werken we aan de presentatie, zodat je ook daadwerkelijk voor die functie kunt gaan. Daarbij kun je denken aan je profiel op LinkedIn, maar ook bij het opstellen van een sterke cv help ik je graag. Je merkt overigens al snel dat dit makkelijker is dan je denkt, omdat je een veel beter beeld hebt van je capaciteiten, drijfveren en welk soort functie je graag wilt vervullen. Zelfs het sollicitatiegesprek is aanzienlijk eenvoudiger na het traject van outplacement in Bussum.

Wil je vandaag al de eerste stap zetten?

Het moment waarop je ontslag krijgt, is vaak een vervelend punt in je loopbaan. Maar vergeet niet dat je vervolgens zelf kunt kiezen welke kant je op wilt. Wil je jezelf verder ontwikkelen met de vergoeding of wil je juist je verborgen capaciteiten inzetten om een volledige ommekeer te maken in je carrière?

Ik ga graag samen met je aan de slag om ervoor te zorgen dat je weer een baan vindt die je met plezier kunt vervullen. Je kan contact met me opnemen via onderstaand contactformulier, via 06 50 64 01 66 of info@yvonneeikens.nl. Ik kijk er naar uit om in een kennismakingsgesprek de mogelijkheden voor jou te bespreken.

Bedrijfsgegevens:

 Yvonne Eikens Coaching & Advies
 Mussenstraat 9
 1223 RB Hilversum
 06-50640166
 info@yvonneeikens.nl
www.yvonneeikens.nl

KvK-nummer: 30258589

Openingstijden:

Maandag: 09:00 – 17:00
Dinsdag: 09:00 – 17:00
Woensdag: 09:00 – 17:00
Donderdag: 09:00 – 17:00
Vrijdag: 09:00 – 15:00
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

Yvonne is een ervaren en onafhankelijke mobiliteitsadviseur die je een spiegel voor houdt. Ze kan goed confronteren, is kritisch (op een positieve manier) met als doel je inzichten te geven waar je echt iets mee kan. Voor mij was dit: ‘Door niet vast te houden aan korte termijn zekerheden en te kiezen voor de langere termijn en juist door te bewegen op de arbeidsmarkt vergroot ik mijn mobiliteit op de lange termijn.’ Ik kan haar zeker aanbevelen als een zeer professionele gesprekspartner voor deze zeer bepalende kruispunten in je leven!

Mariëlle, 46

Yvonne is een top professional in haar werkgebied, die ik vanuit mijn eigen ervaring met haar, graag bij iedereen zou willen aanbevelen! Ze weet uitstekend hoe de wereld m.b.t. outplacement, arbeidsmarkt, solliciteren, jezelf profileren, in elkaar steekt. Met haar rustige en deskundige aanpak weet ze je snel te informeren over hetgeen nodig is om voor jou belangrijke nieuwe stappen te maken. Ze weet je te motiveren om de aangereikte tools op een succesvolle en snelle wijze op te pakken en toe te passen. Ze geeft vele tips die je helpen in je zoektocht naar nieuwe uitdagingen. Ook haar kennis over de werking en het juist toepassen van linkedin verdient een vermelding. 

Stef, 58

Outplacement Bussum

Neem via het onderstaande formulier vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken voor outplacement in Bussum.

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.